2777
2789
عنوان

میخوام برم پیش دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی

خواسته هاش زیاد نشه ازت

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
وا چرا

چون موذب میشه تو رودربایسی مجبوره همش خوش اخلاق بشه اذیت میشه ...و اینکه ۱۵ تا ۲۰ میلیون بنده خدا زیاده درسته میگه نمیگیرم ولی در مقابلم بعدا شما نمیتونید مثلا یه کادو ده تومنی ببزید براش و توقع ها مدام میره بالا... کلاس چیه؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
عزیزم ذهنتون مریض شده چراهمه جلسات خصوصیه ولی تنها نمیرم شوهرمم هست همچین ادمیم نیس

هارا ترکی سن عزیز؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عزیزم ذهنتون مریض شده چراهمه جلسات خصوصیه ولی تنها نمیرم شوهرمم هست همچین ادمیم نیس

نه زمانه اینجوری شده

شوهرت بیاد خوبه پس

با کادو جبران میکنید دیگه پس 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
چون موذب میشه تو رودربایسی مجبوره همش خوش اخلاق بشه اذیت میشه ...و اینکه ۱۵ تا ۲۰ میلیون بنده خدا زی ...

منظورم باید بهمراه خاناوده برا تشکر حداقل یه کادو ببرید رسم ادب نیست و بچش زنش تولد داشته باشه همش باید گرون جبران کنید

خواسته هاش زیاد نشه ازت

وا چی میگیدشماها خجالت بکشید اون پسره اصلا منو ندیده کلاسامم خصوصیه چون قراره فشرده باشه و بیشتر از بقیه باهام کار کنه شوهرمم همه جلسات باهام تو کلاسه

انگار گفتم دوست پسرمه که همه میگن خاستش زیاد نشه😑😑😑😑😑

وا چی میگیدشماها خجالت بکشید اون پسره اصلا منو ندیده کلاسامم خصوصیه چون قراره فشرده باشه و بیشتر از ...

من نگفتم که گفتم منظورشون اینست که ....

چون موذب میشه تو رودربایسی مجبوره همش خوش اخلاق بشه اذیت میشه ...و اینکه ۱۵ تا ۲۰ میلیون بنده خدا زی ...

شوهرم از این لحاظ براش جبران کرده مثلا تولدش یا عروسی برادرشو...کلا صمیمین از بچگی باهم بزرگ شدن من خودمم تو نظرمه بعد تموم شدن کلاسام یه کادوی بگیریم شوهرم بده بهش

شوهرم از این لحاظ براش جبران کرده مثلا تولدش یا عروسی برادرشو...کلا صمیمین از بچگی باهم بزرگ شدن من ...

درسته عزیزم ولی الان واقعا شرایط اقتصادی سخت شده نمیدونم کلاس چیه ولی گناه داره بنده خدا میتونه جای شما یه شاگرد دیگه قبول کنه اون تایمو... بعد اگه شما هم خودت بخوای یه جا دیگه کلاس بری ممکنه هزینه رو از اول نگیره ازتو کم کم بدی ولی بخوای  کادو بدی حداقل باید ده تومن بیست تومن ارزش داشته باشه و درستم نیست بدید به همسرتدن بهش بدن بهتر اینه برین خونشون برا تشکر همراه همسرتون اونجوریم برا شما هزینه بر میشه یه کادو برای خودشون و یک کادو برای خونشون ....من جات بودم نمیرفتم حالا بازم خودت میدونی گلی ممکنه خودش راضی باشه بنده خدا خانمش راضی نباشه بگه چرا تاحالا یه بار خانمش نیومده یه سر بزنه الان واسه کلاس اومده ....میتونید قبل کلاسا یه جلسه برید خونشون