2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

648 بازدید | 95 پست

سلام خوشگلا . من یه سوال داشتم چون حالا متاهلید بیشتر درک میکنید . من ۴ ساله ازدواج کردم یه مشکلی دارم. من شوهرم تو محیط کاری اشنا شدیم و اونجا من فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم ازدواج که کردم هم همون فارسی رو با خونواده شوهرم صحبت میکردم . درصورتیکه خودم لهجه شهرمون رو دارم. با شوهرم بعد همون ۶ ماه با لهجه حرف زدم چون دو سه تا جمله که گفتم خودش گفت چقدر شیرین تر صحبت میکنی. الان میخوام با خونواده شوهرمم و فامیلاش با لهجه اصلیم صحبت کنم . بنظرتون ضایع نیست بعد ۴ سال؟ مسخره م نکنن؟ اینم بگم همشون لهجه شهرمون دارن ... ولی خب من از اول باهاشون فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم و اینکه چجوری اولین بار بتونم صحبت کنم باهاشون با لهجم. استرس دارم ک مسخره بشم 

هر چی عشقتون میکشه گل 

واقعا لهجه مهم نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چی عشقتون میکشه گل واقعا لهجه مهم نیست

اینکه یهو برم از فارسی با لهجه حرف بزنم ضایع نیستش؟ چون عمه هاش ادمو دست میندازن . اولشم که فارسی حرف میزدم عمش گفت تو چرا فارسی حرف میزنی و لهجه نداری؟

اینکه یهو برم از فارسی با لهجه حرف بزنم ضایع نیستش؟ چون عمه هاش ادمو دست میندازن . اولشم که فارسی حر ...

برات مهم نباشه

ولی چجوری کنترل لهجه دست خودته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم تو همون بدون لهجه صحبت کن چه اصراریه چون شوهرت گفته شیرین هس با لهجه صحبت کنی فیلم بازی نمیکنی ...

مبدونم ۴ سال گذشته اخه . میترسم دستم بندازن ... دیر نیست بنظرت؟

بنظرم از الان با لهجه حرف بزنی بهتره

چرا مسخره ت کنن وقتی اونا هم همون لهجه رو دارن.اتفاقا اونجایی آبروت میره که مثلا اونا رو با خانوادا خودت جایی دعوت کنی یا مجبوری با خانواده خودتم فارسی بدون لهجه حرف بزنی و شاخ اونا رو دربیاری یا مجبوری با لهجه حرف بزنی و خانواده شوهرت شاخ دربیارن

چه کاریه مگه اصالت آدم چشه که بخواد پنهانش کنه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بنظرم دلیلی ندارد

همین که بلدی اصالتا حفظ شده...پسفردا بچه است از روی حرف زدنت بی لهجه صحبت می‌کنه....در کنارش لهجه اصلیشم یاد میگیره

مامان من براش مهم بود بی لهجه حرف زدن بچه هایش...و من تاثیرشو تو بزرگسالی دیدم وقتی اومدم تهران واسه کار وزندگی

عادت های اتمی و اثر مرکب
بنظرم از الان با لهجه حرف بزنی بهترهچرا مسخره ت کنن وقتی اونا هم همون لهجه رو دارن.اتفاقا اونجایی آب ...

نه اخه تو محیط کار که فارسی صحبت میکردم بخاطر مراجعین بعد دیگه همونو ادامه دادم . خودمم لهجه رو بیشتر دوس دارم . کگرنه نمیخواستم که دیگه فارسی حرف نزنم فقط اینکه چجوری یهو حرف بزنمش مهمه . مثلا بگم شوهرم دوست داشته؟ یا اصلا توضیحی ندم؟ یا چی

بنظرم دلیلی نداردهمین که بلدی اصالتا حفظ شده...پسفردا بچه است از روی حرف زدنت بی لهجه صحبت می‌کنه... ...

اخه نکنه یجا فامیلامون باهم جمع شدن اونوخت من چجوری حرف بزنم؟ با اینور فارسی با اونور لهجه

به نظر من کم کم از کلمه هایی که تو لهجه تون میگید، تو صحبت محاوره تون استفاده کن. وقتی طی زمان باشه ...

درست میگی کم کم ... فامیلاشون ک سالی یبار مینییم چه کنم؟ اونا رو ک مجبورم یهویی