سلام خوشگلا . من یه سوال داشتم چون حالا متاهلید بیشتر درک میکنید . من ۴ ساله ازدواج کردم یه مشکلی دارم. من شوهرم تو محیط کاری اشنا شدیم و اونجا من فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم ازدواج که کردم هم همون فارسی رو با خونواده شوهرم صحبت میکردم . درصورتیکه خودم لهجه شهرمون رو دارم. با شوهرم بعد همون ۶ ماه با لهجه حرف زدم چون دو سه تا جمله که گفتم خودش گفت چقدر شیرین تر صحبت میکنی. الان میخوام با خونواده شوهرمم و فامیلاش با لهجه اصلیم صحبت کنم . بنظرتون ضایع نیست بعد ۴ سال؟ مسخره م نکنن؟ اینم بگم همشون لهجه شهرمون دارن ... ولی خب من از اول باهاشون فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم و اینکه چجوری اولین بار بتونم صحبت کنم باهاشون با لهجم. استرس دارم ک مسخره بشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به نظرم فارسی ادامه بدهبیخودی برای خودت حاشیه درست نکن عزیزمچون به هرحال قضاوت میشوید توسط فامیلممکن ...
برام سخت که نیست . دوتا چیز هست تو کل فامیلشون فقط من فارسی حرف میزنم دوما نگران اینم که فامیل ها دور هم جمع بشن یه موقع. من میمونم این وسط . بعدم این که شوهرم میگه با لهجه خیلی صدات قشنگتره
قربونت لهجه مونو دوس ندارم کاش مام از اول تو خونه فارسی میحرفیدیم
چرااا من که دوست دارم البته منم مادرم تو خونه فارسی باهام حرف میزد ولی من لهجه خودمو تا فامیل جز محیط کار اونم بخاطر شرایط ایجاب شده حفظ کردم . الان میگم کاش همه جا همون لهجه داشتم
با دوستام محیط کار و بقیه جاهام فارسی ام . خب خودمم میخوام شل کنم دوست عزیز. روششو پرسیدم
ولی بنظرم اونا دیگه فکرا و قضاوتاشونو کردن الان یدفه تغیر رویه بدی دوباره دقت میکنن و میگن دیدی اشتباه کردی بنظرم بازم خیلی لهجه نزن خیلی کم بگو ونم بخاطر شماس ک راحت تر باشین
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن