2777
2789
بد یومی میاره یا میگن باعث مرگ اون طرف شاید بشه البته من شنیدم

خوب اکثر جاها رسمه بعد از چهلم یه چیزی میبرن که طرف رو از عزا دربیارن سمت ما که اینجوریه

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا من که نمیخواستم ببرم شوهرم گفت نه همین خوبه ببر مگه میخوان چیکارش کنن اصلا هم مناسب مادرشوهرم ...

خب دیگه خودتون کم کاری کردین، برادرشوهرت اینا انگار پخته تر بودن تو این مسائل

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حداقل میبردی یه روسری نو تو میبردی خودت بدتر از شوهرت شوهرتم بدتر از خودت الان روسری های ارزون قیمت ...

کهنه نبود که نو بود فقط ارزون بود و رنگش صورتی😐

فامیل مادریم میگن والا نمی‌دونم فک کنم اتفاق افتاده براشون مخصوصا برای اونایی که دو طرف از یه فامیل ...

اگه این جور بود الان باید نسل خانواده شوهرم تاحالا منقرض میشدن 😂

همه باهم فامیل هستن ورو این رسم به شدت پافشاری میکنن وحتما باید توجمع اجرا بشه 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

خب چیکار کنم شوهرم گفت نه خودشون یدونه میارن سر میکنن تو نمیخوا ببری رفتم دیدم جاریم سرشون کرد😐

اون مرده حواسش نیست ب این چیزا. زن باید حواسش باشه. حالا برا از این ب بعد تو چیزای دیگه 

خب دیگه خودتون کم کاری کردین، برادرشوهرت اینا انگار پخته تر بودن تو این مسائل

آره اونا از ما بزرگترن 

خودشیرینی کردن منم گفتم بخریم شوهرم گفت چیکار کنن این همه روسریو یدونه از خونه نو پیدا کنن ببر چون رسمه

وا پس این همه آدم میخرن

رسمتون روسریه؟ما واسه اقوام نزدیک چیزهای بهتری میبریم بعدم باید به حرف شوهرت گوش نمیکردی میرفتی چیز خوب میخریدی مرد ها زیاد این چیزها واسشون مهم نیست 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔