2777
2789
عنوان

بعد از طلاق با یکی آشنا شدم

71 بازدید | 6 پست

با یه آقایی که ۱۴ سال از خودم بزرگتره بچه ام نداره ۳ سال پیش طلاق گرفته وضع مالیش خیلی خوبه و تو کلینیکش کار میکنم.خیلی بهم توجه میکنه برام ضامن شد ۳۰۰ تومن وام برام جور کرد .برام گل می‌خره. ولی حرفش اینه که یه ساله صیغه بشیم.گفته برات خونه تو جای خیلی خوب شهر نزدیک کلینیک رهن میکنه به اسم خودم .هزینه های زندگی ام میده .به شرطی که باهاش هر جا گفت برم مسافرت.من خودم دوجا کار میکنم .نیاز مالی ندارم .الانم خونه پدرم زندگی میکنم.ولی حرفای خانواده اذیتم میکنه.میدونم تهش به جایی نمیرسه و همون یکی دوسال رابطه اس. خودمم بعدش برنامه مهاجرت دارم.بهش گفتم گفت همه جوره کمکت میکنم .خفه شدم از تنهایی .طلاقم ۲ سال طول کشید .دو سال اونجا تنها بودم ۶ ماهم که از طلاقم میگذره.نمیدونم چیکار کنم.از طرفی ازش خیلی خوشم میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شانس ازدواج خوب رو در آینده از دست میدی با این طمع و شهوت و هولیت 

اینایی که به یکی دست میدن ، به یکی پا میدن، به یکی دل ، اینا رو اذیت نکنید، اینا کارت اهدای عضو دارن !