2777
2789
عنوان

محبت تو خانواده ما موج میزنه

250 بازدید | 14 پست

اومدیم مسافرت یه هفتس دیگه داریم برمیگردیم مامانم اصلا زنک نزد ببینه رسیدیم یا نه😐🤣🤣🤣🤣حالا اونا میرن من هی زنگ زنگ نمیدونم من به کی رفتم آخه🤣

خوبیش اینه برا مهاجرت دیگه غصه خانواده نمیخورم فکر کنم کلا یادشون بره یه بچه ای هم داشتن 

یکی دیگه از خوبیاش هم اینه مستقل بار اومدم وابسته نیستم بهشون💁

مامان منم زنگ نمیزنه 🤣🤣🤣

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کن این چیزا اونقدری واست مهم نباشه خداروشکر کن که تنشون سالمه بهت احتیاجی ندارن 

مادر من سکته کرده افتاده تو جا . از صبح تا شب هزاران بار به هممون زنگ میزنه . با اینکه بهش می‌رسیم کلی

حالا من با مامان بابام همسایه هستیم روزی یبار میبینمشون ۳بار هم در روز مامانم زنگ میزنه 😐😂😂اگرم ی هفته نرم خونشون پوستم کندس انقدر ک گله میکنن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

خوبههه اینجوری من خوشم نمیاد هی هردیقه حرف بزنم و گزارش بدم اصن میگم جایی میرم کسی  خبر نگیره  تا وقتی برگردم ولم کنن به حال خودم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  

من دکتر نوبت عمل بهم داد وضعیتم اورژانسی بود مامانم بهم زنگ نمیزد😅

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫