2777
2789

هر چی میکشیم از دست شوهراست

ینی شوهر فقط توی فیلما قشنگ بود 

چقدر زندگی مشترک وحشتناکه ..

این از زندگی خودم 

اینم از چیزایی که میشنوم ..

خدای من😞😞😞

یه روزی پدر مادرمون تاب یه دقیقه دوریمون یا مریضیمون رو نداشتن حالا افتادیم زیر لگد و مشت نر غول 

من خودم محتاج یه لقمه نونی هشتم که میخورم توی خونه ش ‌..بخاطر این تحمل میکنم تا این حد بی چاره ..

نه عزیزم شما اشتباه برداشت کردی اینجا هرچی تایپک خیانت و کتک زدن شوهر دعوا با مادرشور هست پربازدید میشه تایپک وای عاشق مادر شوهرمم یا حس خوب زندگی اینا تعلیق میشه چون ما عادت داریم به بدبختی هم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

حرفا میزنیا 

ننه بابا ها تاب دوری و مریضی نداشتن وضعیت زندگی بچه هاشون این نمیشد که عزیزم 

مرد جماعت بفهمه بی کسی دهنتو سرویس میکنه 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم شما اشتباه برداشت کردی اینجا هرچی تایپک خیانت و کتک زدن شوهر دعوا با مادرشور هست پربازدید م ...

اخه زندگی منم عین این تایپیکاست

گاهی از مدل تایپشون متوجه اضطرارشون میشم قلبم میگیره ..

حرفا میزنیا ننه بابا ها تاب دوری و مریضی نداشتن وضعیت زندگی بچه هاشون این نمیشد که عزیزم مرد جماعت ب ...

آره اینم درسته .

من خودم بی خاطر بی کسیامه که شوهرم پاره پوره م کرده اما پدر مادرم دوستم داشتن و دارن منتها ساده هستن ...