2777
2789
عنوان

دارم به شوهرم بی تفاوت میشم

691 بازدید | 52 پست

بچه ها من چهار ماهه عقد کردم، انتظار داره برای رابطه بیاد خونه ی ما! میگه خونه ی خودمون نمیشه من از خانوادمو مامانم خجالت میکشم!! منم مامانم اجازه نمیده شب بمونه چون خونمون خیییلی کوچیکه و جا نیست واقعا.

خلاصه اصلا رابطه نداریم با هم مگه در حد اینکه تو ماشین ببوسه منو. همشم دنبال فامیل بازیه و به جای اینکه دوتایی بریم تفریح هی میگه بیا خونمون. منم مجبور میشم همون دو روز آخر هفته که تایم استراحته پاشم برم خونه ی اینا، جاریای فوضولمو تحمل کنم. بعدشم کوه ظرفا رو بشورم. مثلا دوران عقدمه. دیشب باهاش نرفتم بیرون چون حوصلشو نداشتم اصلا. بعد گفت ولی فردا پیش از ظهر میام دنبالت بریم خونمون...دوباره به خاله زنک بازی واااای من اصلا تحملشو ندارم دیگههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان ازدواج کردی و نباید در مقابل خواسته های همسرت مقاومت کنی که 

حالا هر خواسته ای 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

عزیزم دوران عقد دوران رابطه نیست دوران شناخت حداکثریه

قشنگ حرفاتو بزن و سنگاتو وابکن و برای زندگیت تصمیمات جدی بگیر 

چون بعد از رابطه ، همه اینا سخت میشه برات و بعد از بچه خیلی خیلی سخت تر

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
شما الان ازدواج کردی و نباید در مقابل خواسته های همسرت مقاومت کنی که حالا هر خواسته ای

آره والا، مثلا حتی تو ماشین هم ازش رابطه خواست با گشاده رویی خواستش رو برآورده کنه😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببین الان شما زن و شوهر هستید ۴ ماه زمان زیادیه حتما یه فکری برای رابطه کنید برید هتل بگیرید یا خونه ببینید موقعیت فراهم میشه اینو جدی بگیرید که بعداً همین درست نمیشه ها 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم دوران عقد دوران رابطه نیست دوران شناخت حداکثریهقشنگ حرفاتو بزن و سنگاتو وابکن و برای زندگیت تص ...

ولی یکی از مهمترین موارد که تو دوران عقد باید بررسی بشه رابطه جنسیه. حتما باید تو دوران عقد رابطه جنسی داشته باشند تا مزاج همدیگرو بفهمن. حالا نمی‌خواد دخول داشته باشن ولی رابطه جنسی باید شروع بشه. بوس تو ماشین که مال دوست دختر پسراس

ببین الان شما زن و شوهر هستید ۴ ماه زمان زیادیه حتما یه فکری برای رابطه کنید برید هتل بگیرید یا خونه ...

والا اون اصلا به فکر من نیست. من واقعا اذیت میشم اون به فکر پول هتله. بهش گفتم میگه دو تومن واسه یه س ک س؟! ازدواج نمیکردم ارزونتر در میومد!!!

اولشه هنو بااخلاقای هم کنارنیومدید درست میشه انشالله

اجی این جورشخصیتادرست بشونیستن هیچ روزبه روزبدترمیشن مث من اجی ک افتادم ب شکرخوری واس اینکه ی پدرنداشتم ک پشتم باشه چون بم گفت باکفن برمیگردی😭

اجی توروقران بجای رابط این مسائل روحل کن انگارشوهرت وابستع زن داداشاش مامانشه اجیییییییی سرمارروتابز ...

دقییقا تازه نمیدونی واسه خرید عقد این زن داداشاش چیکارا که نکردن. پا میشدن دوتایی با هم میومدن ببینن من چی میخرم. حتی واسه خرید لباس جشنم