2777
2789
عنوان

متاسفم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
تنهایی سخته اونم توی شهر غریب ولی یادت باشه صد شرف داره به جایی که همه باشن ولی تنها تر باشی

به خدا خونمون جهنم تره از اینجا 😭😭😭😭اونجام تنهام ولی دیگه جسمم نمیکشه به جا درک کردن طعنه میزنه حواب نمیده  واسه دوستاش پیام استوری واتساپ‌گلو بلبل و حکایت اخلاقی میذاره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
افریقا هستی مگه

نه اروپا هم اتاقی احمقم جاروی اتاقو داده اتاق کناریا از اونجا پخش شده خود بیشعورش هیچ چیزیش نشده حتی نفهمید اتاق پر ساسه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم گفته هاتو ولی طرز فکرت درست نیست

من خودم این سن رسیدم انقدر مریضی جورواجور گرفتم حال ازدواج نیست ایشون که خودش مقصرشه دقیقا اینجور وقتا این کلمه رو میگه من نمبدونم میخواد چیو ثابت کنه آقا من که نمیتونستم و نمیخواستم به پسرا پیشنهاد ازدواج بدم توئم که مخالف بودی با سلیقه من دبگه چه کار کثیفی که از غم یکی استفاده مبکنی زحرش بدی . والا حبواناتم غریزه دادن دوست دارن تنها نباشن یه حیوونو بکنی قفس بگی خاک تو سرت که تنهایی

ریشه ی چه یابی

چه فایده اصلا بعضی چیزا حل نمیشه

دیگه 

کاش آدما فقط دهنشونو ببندن بعضی وقتا 

الان اینکه بدبیاری اوردم و باید برگردم هیج ربطی به ازدواج نداره

درک میکنم

بزرگواری مرسی من تاپیکو ببندم دارم از کنترل خارج میشم چرتو پرت میگم دوستانیم اضافه میشت که دیگه جون ندارم از اول بگم براشون