2777
2789
عنوان

متاسفم برا خودم

117 بازدید | 21 پست

یادمه بهش گفتم بابا من نمیخوام دیر ازدواج کنم دوست ندارم عشق چندم یه مرد باشم یا حتی مثلا نامزد سابق داشته باشه یا زنشو طلاق داده باشه

خب منم دل دارم 

اینو ۲۳ سالگی گفتم 

الان سی سالمه 

متاسفم واقعا الان هم‌سنام‌ و تا ۶ سال که بزرگترن

که مجردن خیلی خیلیی کمن  یا مشول روحی روانی دارن اغلب هم بدبینی و بدگمانی و وسواس فکری و اینکه  من موهای سفیدمو میبینم همیشه قیچی میکردم الان چند وفته فرصت کاریو ندارم روسریو که درمیارم دلم میشکنه من واقعا دلم نمیخواد که خودم یا همسرم موهاش سفید باشه خب منم دوست داشتم توی خیلی جوونی ازدواج کنم

؛( همین دیگه 

دیروز برگشتم گفتم من برمیگردم برا مرخصی چیزی از من نمونده 

بی معرفت برگشت گفت درس که نخوندی 

کارم نکردی

ازواجم نمیخوای بکنی

آره اون موقع ذوقشو داشتم نذاشتی الان مردای این سنو سال رو دوست ندارم حقیقت 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مردای این سنو سال هی دست هر خریو میگیرن میبرن کافه فرداش پول برا یکی دیگه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

حالم رده افسردم ببخشید از سر شب با یه عالمه بغض نشسته بودم سرجام هی اشکامو پاک میکردم برگردم حتما دارو شروع مبکنم دیگه نمیتونم دست تنها غمامو حمل کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم گفته هاتو ولی طرز فکرت درست نیست

میدونم 😭😭😭😭😭کم اوردم میدونی کل بدنمو ساس نیش زده میخوام برگردم مبگه تو آدم ادامه دادن نیستی

درک میکنم گفته هاتو ولی طرز فکرت درست نیست

دیگه دادن دق میکنم تا صبح التماسش کردم پول بفرسته برگردم برگشته استوری واتساپ گذاشته و هیچ جوابی بهم نمیده بین رمینو هوا توی غربت

کجا هستی مگه؟

ایران نیستم اومدم برا درس 

اینکه توی بیچارگیام میزنه تو سرم که چرا ازدواج نکردی وقتی که خودش هیچ کمکی نکرد قلبمو درد میاره 

خب برگردی که چی بشه فکر میکنی اینجا چه خبره

باید برگردم پایه بعضی درسام ضعیفه مریض شدم اینجا دو هفته دبگه امتحانامه بمونم که با اخراجی میام 

خب برگردی که چی بشه فکر میکنی اینجا چه خبره

از خارش کل بدنمو زخم کردم من تا بیام درمان کنم خودمو امتحان رد شده تابستونم مریض بودم عمل جراحی کردم اومدم از اول خوندم ولی نرسیدم 

باید برگردم پایه بعضی درسام ضعیفه مریض شدم اینجا دو هفته دبگه امتحانامه بمونم که با اخراجی میام

تنهایی سخته اونم توی شهر غریب 

ولی یادت باشه صد شرف داره به جایی که همه باشن ولی تنها تر باشی

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌