2777
2789
عنوان

خانم هاکی بیداره توروخدا بیاییدشوهرم تاحد مرگ منو کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 107 پست
کلیدخونه روهم ازم گرف خودمم انگاری فلج شدم جوری با مشت از روی ستون فقراتم زدک نمیتونم تکون بخورم خدا ...

فقط میتونم بگم یه ادمی که تااین حد وقیحه و نمیتونه خشمش رو کنترل کنه خطرناکه بخاطرخودت میگم اگه میخوای یه بلایی سرت نیاره برو خانواده ات نمیتونن بیان دنبالت؟

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ میشه چرااخه توروزده این وقت شب

من اینستادیدم ک ب زنها پیام داده منم غصبانی شدم ک اخ چقدر خیانت میکنی اونم روانی شدک خوب کرذم ومنو زد

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
مگ میشه چرااخه توروزده این وقت شب

من اینستادیدم ک ب زنها پیام داده منم غصبانی شدم ک اخ چقدر خیانت میکنی اونم روانی شدک خوب کرذم ومنو زد

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
زنگ بزن اورژانس بیاد ب نفعته.هم ثبت و صورت جلسه میشه و هم مدرک برات جور میشه بری دادگاه برای دیه

بنظرتون صبح اورژانس زنگ بزنم ببخشیدمن عیچ پولی نذارم چی میشع خرج من؟؟

عزیزم زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه. لا اقل وضعیت ببینه مدرک داشته باشی از اون. بعدشم از روی پیامها ...

مدرک دارم رفته زن صیغه کرد مدرک شودازم تازه ازاون زن تموم کرده بودک باز خیانت شودیدم