2777
2789
عنوان

خانم هاکی بیداره توروخدا بیاییدشوهرم تاحد مرگ منو کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 105 پست

کل خونه رو جمع کرده خودشم خوابیدع میگ صبح ازخونع ام برو بیرون میگیدمن بااین وضعم چیکارکنم 

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرک دارم رفته زن صیغه کرد مدرک شودازم تازه ازاون زن تموم کرده بودک باز خیانت شودیدم

برای کتکی که زده زنگ بزن ۱۱۰ بیاد ولی اگر در این حد روانی نباشه بعد ۱۱۰ باز بزنتت

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

یعنی توبااین حالت حوصله داشتی بیای نی نی سایت تاپیک بزنی

چیکازکنم همه خوابن دارم خفه میشم با چادر کمرم رو بسته ام توروخدا بگیذ من کمرم چیشدع یعنی اگ مامانم بفهمه دق میکنه

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
من متعجبم چطور با گوشی تو سایته ولی به خانوادش زنگ نزده بیان دنبالش🥴حتی اگه راه دور هم بودن عقل می‌ ...

یه مامان مریض دازم پدرمم خداازمون گرفتع قلب مریض مادرم این موقع چی میشه اخه 

هیچ مردی حق نداره کلید خونه رو از زن بگیره.اگر رفتی همون بیرون خونه خودتون زنگ بزن پلیس بیاد بگو کلید رو ازم گرفته بیرونم کرده.بگو من جایی ندارم برم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

واقعا انقد بدبخت شدید که از نر کتک میخورید بعدشم گریه و پیش به سوی نی نی سایت.؟؟؟؟!!!!

فقططططط پزشک قانونی و شکایت

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀