جوری با مشت از کمرم زده ک نمیتونم پاشم نمیتونم پای ام رو تکان بدم چیکارکنم بنظرتون هرچی گریه میکنم زنگ بزن امبولانس بیاد نزد گفت هواک روشن بشه ازخونع من برو دعوا هم سر این شدک دیدم یه زن ها پیام داده بهش باعصیانیت گفتم اونم منو اینجوری کرد گف خوب کرذم توروخدابگیدچیکارمنم
هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
کلیدخونه روهم ازم گرف خودمم انگاری فلج شدم جوری با مشت از روی ستون فقراتم زدک نمیتونم تکون بخورم خدا ...
فقط میتونم بگم یه ادمی که تااین حد وقیحه و نمیتونه خشمش رو کنترل کنه خطرناکه بخاطرخودت میگم اگه میخوای یه بلایی سرت نیاره برو خانواده ات نمیتونن بیان دنبالت؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه. لا اقل وضعیت ببینه مدرک داشته باشی از اون. بعدشم از روی پیامها عکس میگرفتی بهش چیزی نمیگفتی تا روز دادگاه مدرک معتبر داشته باشی علیه ش.