2777
2789
عنوان

میشه بیاین به حرفام گوش بدین و باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 84 پست
خیلی روانشناس رفتم . چندین ماهه به صورت یواشکی با روانپزشک به صورت انلاین در ارتباطم . آسنترا و فلوک ...

روانپزشک خوب برین این دکتر شما نباید اسنترا وفلوکستین و باهم تجویزمیکرده همون اسنترا کافی بوده نوروتریپتلینم نباید تجویز میکرده به جای اون ترانکوپین 50 اگه می‌شناسیم هر کدوم اسمه تئودولیت تا معرفی کنم باادرس

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

از کجا بگم برات ؟ از خانواده ای که از بچگی محدودم کردن ؟ نذاشتن تا مغازه تنها بزم ؟ خانواده ای که اج ...

ای وای ای وای 😭😭😭 عزیزدلممم 

خیلی خیلی متاسفم که این اتفاق ها برات افتاده !

، از خوندن خط به خطش غمگین شدم 😔ولی ازت خواهش میکنم قوی باش ، خودتو نجات بده 😔 خواهش میکنم یه کاری یه چیزی بگو که من بتونم برات انجام بدم 

من چطور میتونم کمکت کنم ؟ 😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

سرچ کن hosein aura توی ویدئوهاش مدیتیشنارو میبینی با هنذفری نمیخواد نشسته هم انجام بدی همه رو دراز کش انجام بده فعلا که خسته نشی اگه میتونی یه عود روشن کن یه شمع به نیت سلامتیت روشن کن و مابقیشو خودش تو مدیتیشن میگه که چکار کنی قدم به قدم بهت میگه هرررررررر روز انجام بده ده دقیقه بیشتر زمانتو نمیگیره بعد از دو هفته اثراتشو میبینی  

ای وای ای وای 😭😭😭 عزیزدلممم خیلی خیلی متاسفم که این اتفاق ها برات افتاده !، از خوندن خط به خطش غم ...

برام دعا کنین.دعا کن مشکلاتم حل بشه. نمیخوام خوب شم فقط مبخوام مشکلاتم حل بشه

اره عزیزم ‌ اسنترا فلوکستین نورتریپتیلین و پروپرانول

اگر میتونی این داروها رو مصرف نکن و حضوری با یک روانشناس صحبت کنید این داروها رو هم نشون بده درصورت نیاز بهت میگن مصرف کن یا تغییرشون میدن

ببخشید ناراحت نشی ولی مگه خانواده‌ت مال کدوم قرنن ک این همه عقب فکر میکنن؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بعد از یک سال و نیم هنوز تهدید میکنن؟؟

بله و متاسفانه یه فیلم دیگه دارن من توی اون فیلم بهشون فحش میدم و نفرینشون میکنم و تهدید میکنن با این فیلم ازن شکایت میکنن و پای پدرنو به این قضیه باز میکنن

ببخشید ناراحت نشی ولی مگه خانواده‌ت مال کدوم قرنن ک این همه عقب فکر میکنن؟

کاش میدیدی چقدر برای بقیه خوبن و روشن فکر.چفدر به بقیه کمک میکنن و زندگی بقیه رو اسون میکنن.توی شهرمون همه عاشقشونن