2777
2789
عنوان

میشه بیاین به حرفام گوش بدین و باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 84 پست
برام دعا کنین.دعا کن مشکلاتم حل بشه. نمیخوام خوب شم فقط مبخوام مشکلاتم حل بشه

فدات بشم 🥺 

میتونی تنهایی بری روانپزشک ؟ اگر اصلا نمیشه از اسنپ دکتر یا سایت های انلاین وقت بگیر، گام اول اینه که از نظر فیزیولوژی به آرامش برسی 🥺 بعدش بشینیم فکر کنیم ببینیم چیکار میشه کرد ؟ 

میتونی برای ادامه تحصیل مثلا مقاطع بالاتر بخونی بری تهران یا یه شهر دیگه که فقط دور شی ؟ اخه الان دیگه باید خیلی بزرگتر شده باشی از موقع کنکور …🥺 میتونی مقاومت کنی و مهاجرت کنی یه شهر دیگه…؟ میشه ؟

اها بله روانشناس دو جلسه رفتم نمیدونم برای حمله های عصبیم برم روانپزشک یا با روانشناسم میشه حل شد

با روانشناس حل میشه حمله عصبی فقط نیاز داره اروم باشی ارامش داشته باشی

درصورت نیاز روانشناس دارو ارامشبخش تجویز میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات بشم 🥺 میتونی تنهایی بری روانپزشک ؟ اگر اصلا نمیشه از اسنپ دکتر یا سایت های انلاین وقت بگیر، گا ...

روانپزشک به صورت انلاین گرفتم . ولی با وجوذ این‌همه قرص دارم نابود میشن

سنم بالا رفته ولی همچنان همونقدر محدودم . من لیسانسمو ازاد گرفتم ولی ازمون ارشد که دادم دو سال پیش دولتی تهران الزهرا قبول شدم ولی نذاشتن برم . و دوباره ازاد تو شهر خودم خوندم 

هنوزم مثل قبله همه چی 

خیلی ممننون که باهام حرف زدین 

هیچ رفیقی ندارم

شما روانپزشک خوب میشناسید

به دوستمونم گفتم روانپزشک خوب این خیلی مهمه الان بنده خدا رفته اصلا داروهای تجویز کرده دوتاش همزمان ماله افسردگیه اون دوتا دیگه هم ربطی به اختلالشون نداشته وبی اثر نتیجه نگرفته هر کسی نمیدونه اسمه شهرشو بگه تافرداظهر از طریق مادرم بهترینشوباادرس بگم بهش ،به همشون بگو یه جوری خودت

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

منه قوی مرده . پدرم کشتتش . منه قوی درس میخوند . منه قوی ازمون وکالت قبول شده بود منه قوی و تو نطفه ...

عزیزم ، اصلا من میخوام شما وکیلم باشی 

پدرت با کار کردن هم مخالفه ؟ 

من نیاز دارم از کسی شکایت کنم و میخوام تو این شکایت شما وکیل من باشی . 

حالا پدر باز مخالفه ؟ مخالفه دخترش پول دربیاره؟ 

☹️

عزیزم ، اصلا من میخوام شما وکیلم باشی پدرت با کار کردن هم مخالفه ؟ من نیاز دارم از کسی شکایت کنم و م ...

متاسفانه مخالفه .... 

دختر نباید به استقلال برسه

اگه اونی که میخوای شکایت کنی ارش پشیمونه 

بگذر ازش 

خواهرانه میگم

روانپزشک به صورت انلاین گرفتم . ولی با وجوذ این‌همه قرص دارم نابود میشنسنم بالا رفته ولی همچنان همون ...

کدوم شهرین ؟ خیلی دورین از تهران؟ دکتری چطور؟ اونو اگه یه دانشگاه خیلی تاپ مثلا دانشگاه تهران بیارید بازم مخالفن ؟

متاسفانه مخالفه .... دختر نباید به استقلال برسهاگه اونی که میخوای شکایت کنی ارش پشیمونه بگذر ازش خوا ...

نه پشیمون نیست قربون دل مهربونت🤍 

من که به هرحال شکایت رو میکنم 

میخواستم ببینم به این بهانه میشد بیای تهران تا یکم عادی شه برای پدرت و بعدم کلا بیای تهران… 

مخالفن. کلا مخالفن . کاشانم

😞 نمیدونم چی باید گفت تو این وضعیت 

کاش همراه روانپزشک 

با به مشاور روانشناس هم صحبت کنید ، چون اونا خیلی بهتر میتونن راهنمایی کنن 🫠 به هرحال عزیزدلم هر وقت حس کردی میخوای صحبت کنی من هستم 

کاشان هم زیاد دور نیست ازم حتی اگر دیدی دلت خیلی گرفته میتونم بیام پیشت احتمالا🤍

اشتباه دادم شلوغ شد یهو دارواها مناسبت نیستن جز یکی شون که تنهایی فایده نداره همون اسنترا یاسرترالین ...

نه عزیزم فلوکستین ونورتریپلین برای افسردگی خوبن باعث جلوگیری از پراشتهایی عصبی میشن و..