2777
2789
عنوان

مادر من اینقدر گیر نده برو زن بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 92 پست
خب الان کجای محتوای تاپیک ایشون جای دفاع کردن داشت که شما دفاع کردی؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ واقعا ادم میمونه ...

من دفاع نکردم

گفتم من میشناسم نیاز به گزارش نیست چیز بدی گفتم که حمله ور میشین؟!

متاهل🧸

کوچولوعه اکثر نینی سایتیا میشناسنش خیلی تاپیکا شرکت کرده دیدم واقعا حرف بدی نزده وگرنه خودم به شدت م ...

وجدانا کجا دیدی من کوچولو هستم 🤣

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دفاع نکردمگفتم من میشناسم نیاز به گزارش نیست چیز بدی گفتم که حمله ور میشین؟!

بله حتی اگه میشناسید با این تاپیکی که زده نباید دفاع کنید الکی از کسی

مصداق کامل بی شخصیتی بود این تاپیک

منم اهل بحث نیستم امیدوارم موفق باشید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من باید به شما جواب پس بدم؟!میخوای گزارش بزنی بزن فقط داستان بافی نکن بله همشون هولنخوده ایشونم شاید ...

نه ولی ریپلای نکن منو که میشناسم ایشون ادم محترمیه

دوست دارید توی خصوصی چت کنید کسی جلوتونو نگرفته

ولی دو رو نباشید

یه جا بگید واااای مردا بدن یه جا واسه شوخیای جنسیشون ذوق کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بله حتی اگه میشناسید با این تاپیکی که زده نباید دفاع کنید الکی از کسیمصداق کامل بی شخصیتی بود این تا ...

من دو خط اول تاپیکو خوندم شما هی گفتید فلانه فلانه الان رفتم کامل خوندم و متوجه شدم بله درست میگید😑🍃

متاهل🧸

حرف دهنتو بفهم چیزی بهت نمیگم دهنتو باز نکن ور ور کن بی شخصیت@niniyar_2

توهینی نشد بهت، پیاما هست

بد گفتم؟

که دو رویی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خانمها و اقایون 

دعوا راه نندازید 

هر کسی این حقو داره طبق تفکر خودش نظر بده 

تاپیک بد بود من معذرت میخوام 

به اسم کسی توهین شد باز من معذرت میخوا م

محتواش جنسی بود و به سن شما نمیخورد باز معذرت میخوام 

ولی لطفا اینقدر بزرگش نکنید به بقیه هم توهین نکنید 

ما اینجا هستیم که باهم بخندیم 

هرکسی هم از اراجیف من خوشش نمیاد اون بالا اسمم هست دید وارد نشه 

من نمیدونم چرا بعضی ها همش دوست دارن معلم اخلاق باشن و بقیه رو به زور بفرستن بهشت 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو خط اول تاپیکو خوندم شما هی گفتید فلانه فلانه الان رفتم کامل خوندم و متوجه شدم بله درست میگید😑 ...

🌹🌹

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️