2777
2789
عنوان

خستم کرده

56 بازدید | 6 پست

سلام

من یه دوستی دارم خیلی رو مخه

من نامزد کردم هی میگه این چیه اخه زشته قدش کوتاهه فلانه خب اقا من دوسش داشتم چیکار داری تو

بعد اینجوری ام هست که هی ادعا پولدار بودن داره

همش میگه من لباسام از همه گرونتره چ بدونم درامدم بیشتره ماشینم بالاتره

چندبارم منو تحقیر کرده هی گفته تو ماشین نداری خب چیکار کنم خانوادم برام نخریدن مثل تو 

از طرف دیگه ام من مثلا رفتم گوشی خریدم سریع رفت بالاترشو خرید اومد گفت اوه گوشی من فلانه از توبهتره رفتم لب تاپ خریدم من نیاز داشتم واقعا باز رفت بالاترشو خرید انداخت گوشه اتاق استفاده نکرد 

بنظرتون فازش چیه چیکار کنم باهاش 

این آدم سمی هست عزیزم ، قطع رابطه کن اعصابت رو راحت کن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
این آدم سمی هست عزیزم ، قطع رابطه کن اعصابت رو راحت کن

من همه داراییمو دادم گوشی گرفتم رفته بالاترشو گرفته ماشینم گرفته کلی عملم کرده میاد منو تحقیر میکنه هی خدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطع ارتباط

اینجور دوست ها واقعا هم حسودن و هم بدت رو می‌خوان 

من واقعا اگه جای تو بودم باهاش قطع ارتباط میکردم حذف کن اینایی رو که ازت ایراد میگیرن و باعت نارحتیت یا اذیتت میشن اگه آدم رک هستی بهش بگو بیا دیگه باهم دوست نباشیم اگه یکم سختته بگی آروم آروم بهش بگو یا رابطه ات رو باهاش کم کن اینجور دوستی ها هم اصلا درست نمیشن 

قطع ارتباط اینجور دوست ها واقعا هم حسودن و هم بدت رو می‌خوان من واقعا اگه جای تو بودم باهاش قطع ارتب ...

مامانم هی میگه نه قهر نکن دوستت دوست داره میخواد کارایی که کردی رو بکنه مثل تو میگم پس کارای اضافه ای که میکنه چی هرروز قلبم درد میگیره از پیشش میام گریه میکنم که چرا پولدار نیستم

مامانم هی میگه نه قهر نکن دوستت دوست داره میخواد کارایی که کردی رو بکنه مثل تو میگم پس کارای اضافه ا ...

اینجوری اعتماد بنفس خودتم از بین می‌ره تو بدون اون اصلا نه صلاحت رو میخواد نه دوستت داره فقدر اعصاب خورد کنی داره چه خیری جز اعصاب خورد کنی برات داشته بجای اینکه بشه مرهم دلت شده غوز بالا غور استغفرالله اعصابم خورد شد چه برسه به تو 

ولی اگه میخوای ببینی واقعا دوست هست امتحانش کن از یکی بخاه جلوش ازت بد بگه ولی تو نباشی ببین اون چه عکس المعلی نشون میده یا بهش از الکی بگو نامزدم گفته دیگه با لینک دوستت نگرد ببین چی میگه بهت یا چه عکس المعلی نشون میده