2777
2789
عنوان

فیلم ایرانی قیف ( جهت اطلاع رسانی و اشتراک تجربه شخصی)

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 43 پست
تخیلی

آها 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بد شد پسخوب شد نرفتم سینماشنیدم مفت بر انقد بدبوده خیلیا وسط فیلم بلند میشدن

مفت بر هم جالب نبود‌. با اینکه بازیگرای خوبی داشت ولی جالب نبود.  مثلا گیج گاه رو دیدی؟ اونم با اینکه کمی صحنه های خنده دار داشت ولی موضوعش خوشم نیومد و در کل بی نزه بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چه بد شد پسخوب شد نرفتم سینماشنیدم مفت بر انقد بدبوده خیلیا وسط فیلم بلند میشدن

وای اونم من وسط دیدن ولش کردم سینما نرفتم ولی آنلاین دیدم کلا رغبت نکردم ادامه بدمش حالا گفتم شاید بعداً ادامه اش رو دیدم 

اونم فاکتور جذب بیننده اش صرفا بازیگراشه محتوا  نهایتا ۳ از ۱۰ البته هرکس نظری داره ولی من واقعا جذبش نشدم که تا آخر ببینم اولین فیلمی بود که نصفه می‌دیدم 😂😑

کلا سینمای ایران دیگه بدرد نمیخوره اصن نمیتونی با خانواده نگاه کنی پر شوخی جنسی دیالوگای نامربوط فیلمنامه آبکی تکراری 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
مفت بر هم جالب نبود‌. با اینکه بازیگرای خوبی داشت ولی جالب نبود. مثلا گیج گاه رو دیدی؟ اونم با اینک ...

گیج گاه حوصلم سررفت ده دیقه دیدم چرت بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
وای اونم من وسط دیدن ولش کردم سینما نرفتم ولی آنلاین دیدم کلا رغبت نکردم ادامه بدمش حالا گفتم شاید ب ...

من گیج گاه وندیدم نصفه ول کردم خسته کننده ومسخره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
گیج گاه حوصلم سررفت ده دیقه دیدم چرت بود

مفت بر هم یه همچین چیزی بود برام

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مفت بر هم یه همچین چیزی بود برام

نمیبینم پس😂😂😂خیالم راحت وقت نذاشتم جرت وپرت ببینم

حیف حامد بهداد واقعا💔

من گیج گاه وندیدم نصفه ول کردم خسته کننده ومسخره

پریشب سوفی و دیوانه که حالا خیلیم جدید نیست هم دیدم حقیقتا نفهمیدم چرا تهش اون شکلی شد ! واقعا برگام ریخت از این پایان بد 

پول و پارتی و آریاشهر رو دیدید؟ چطوره؟

منم ندیدم

تگزاس وخجالت نکش هم خیلی بی مزه بودن

پریشب سوفی و دیوانه که حالا خیلیم جدید نیست هم دیدم حقیقتا نفهمیدم چرا تهش اون شکلی شد ! واقعا برگام ...

تاحالا نقد هاش وخوندی؟ یکی ازبدترین فیلم های سینمای ایران تو رده بندی

داستان بی محتوا وپرت پایان نامفهوم

حداقل از قیف بهتر بود انصافا 😄

اره من قیف وندیدم

اما تگزاس یک ودو خجالت نکش یک عالی بودن

این دوتا نسبت به سری های قبلی بیمزه بودن