2777
2789
عنوان

به دعانویس اعتقاد دارین

56 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام خیلی معمولیه یعنی از نظر ظاهری معمولیه خانواده معمولی و ... درسم نخونده 

با یه پسره آشنا شد مهندس پتروشیمی بود مادر پسره میگفت مگه از رو جنازه ام رد شید پسره هم خیلی مایل نبود جدا شدن  بعد این دوستم همه دعانویسای شهرو میشناسه و خودش اعتراف کرد که رفته پیش دعانویس 

چند ماه بعد پسره اومد خواستگاری افتاد تو ظرف عسل خیلی خیلی  پولدارن جواهر می‌خرن براش اصلا 😍 دوستم از نظر اخلاقی هم خیلی خوب نیست که بگیم عاشق اخلاقش شده 

جوجه پرستار

نه اعتقاد ندارم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوم ولی هر دعا نویسی دعا نویس نیس همشون شیاد

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

منم اعتقاد ندارم به نظرم اکثرا کلاه بردارن ولی یه عده شون موکل ممکنه داشته باشن

آره . چوب دوسرسوز دیگه. یا کلاهبردارن یا موکل وارد زندگی مردم میکنن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

اگه بهمم بخوره با این جواهرات و مهریه بارشو بسته

اونجوری مال جمع کردن تحت هیچ شرایطی خیر نمیده مطمعن باش 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .