2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 214 پست
امیدوارم راه درست رو پیدا کنیاگر همسرت نمیتونه بهت عشق بورزه یا مشکل دربیانش داره با صحبت حلش کنین

مچکرم از شما🤍 ممنون که وقت گذاشتید

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

از بچگیم رفت و آمد زیادی باهاشون داشتیمخیلی اقاس، خوش تیپه، خیلییی پولداره و رفتاراش و کلا شخصیتش با ...

خب طلاق بگیر برو زنش بشو تاهرروز مث ...بزنت خوردت کنه توم توکه خیلی میخایش 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصه کلا اینکارست طرف خیلی حواست باشه آتو دستش ندی یهو میبینی تهدیدت هم می‌کنه🤦

همچین آدمی نیست:) البته من اینجوری شناختمش از بچگی...نمیدونم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

جدا نمیشم واقعا هرجور فکرمیکنم دوست نداشتن من دلیل نمیشه اونو بازی بدم یا بخوام بیوفتم کف دادگاهمیشه ...

ولی اینجوریم رسمش نیس اون با هزار امید تو رو گرفته خدا رو خوش نمیاد به یه کثافت که به زن شوهر دار میپیچه فکر کنی..

دعا میکنم از این افکار خلاص شی ولی خودتم باید کمک کنی به خودت..چن تا حرف بارش کن گمشه

??????Ya umutlar biterse

ولی اینجوریم رسمش نیس اون با هزار امید تو رو گرفته خدا رو خوش نمیاد به یه کثافت که به زن شوهر دار می ...

میدونم بخدا انقدر از سرشب گریه کردم ب خاطر این افکار خودم....از همه جا بلاکش کردم

میدونم بخدا انقدر از سرشب گریه کردم ب خاطر این افکار خودم....از همه جا بلاکش کردم

مگه بهت پیام داده؟

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

مگه بهت پیام داده؟

نه اخرین بار دیروز پیام داد

به نظرت غیر از حرف که باد هواست می‌تونه تضمین دیگ‌ای بده؟؟؟بعد دوباره چه تضمینی هست اخلاقش خوب باشه ...

هیچ....