2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4487 بازدید | 214 پست
اگه این مرد خوب بود زن خودش عاشقش میشد .شاید یکی از علت های بد خلقی زنش همین خیانتاس که می‌کنه .پس ا ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم 

طرف هنوز جدا نشده اینجوری اومده رو مخ استارتر 

هر روزم سبز میشه سر راهش 

خیلی حرفیه ایه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرجور که شده از فکرش دربیا اگه واقعا زنش خوب نیس چرا طلاق نمیگیره؟ چرا میره خیانت میکنه؟

همش به خاطر آبرو و خانواده 

طرف دخترعموشه باباشو توی بچگیش از دست داده

میگه دلش نمیاد ولش کنه 

این همه سال مونده باهاش ب این امید که روال بشه زندگیشون یا دختره رو تنها نزاره

الان خود دختره ولکرده رفته 

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

اخه چجوری بدون عشق زندگی کنم منشکاکهبددهنهدست بزن دارهمیگید اینارو قبل ازدواج ندیدی؟ نه ندیدم خودشو ...

شوهرت پسرعموته؟

اوت آقا نباید اصلا باهات این حرفا رو میزد

یه کاربر چقدر قشنگ گفت بالا

شیطان اونو چقدر جذاب جلوه میده و شوهرتو دست پآیین

‌کلی حدیث داریم که شیطان از چه ترفندهای استفاده میکنه تا زندگیارو بهم بزنه

تو الان متاهلی نباید به خودت اجازه بدی حتی به کس دیگه ای فکر کنی

⚘خدایا شکرت❣
من منظورم اسی نیس اصلا اسی به کنار بعضی از زنها فک میکنن وارد زندگی مرد متاهل میشن خیلی کار زرنگ و ش ...

دقیقا تجربه های تلخ دیگران رو بخونن میفهمم ولی الان متاسفانه هوس وجودشون رو گرفته

دقیقا تجربه های تلخ دیگران رو بخونن میفهمم ولی الان متاسفانه هوس وجودشون رو گرفته

بله متاسفانه ولی هیچ مردی زنشو بخاطره دوست دخترش ول نمیکنه چون مقام زن بالاتر از دوست دختره پس دخترا خانما اسی نکنید نکنید اینکارو 

متاهل

دقیقا منم همین فکرو میکنم طرف هنوز جدا نشده اینجوری اومده رو مخ استارتر هر روزم سبز میشه سر راهش خیل ...

چون اسی خودش سعی نکرده از خودش دورش کنه اون داره دون میپاشه اسی هم دو دل شده .مردا هم تو این موقعیت خیلی خوب بلدن چیکار کنن

تصور کن اگه پول نداشت بازم بهش فکر میکردیخودت هم گول نزن با خودت روراست باش

خداروشکر خودم درامد دارم اونقدری که به پول هیچ مردی فکرنکنم...شوهرمم دست کمی ازش نداره

موضوع اصلا پول نیست فقط یکی از مزایاشه که گفتم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

دوست خودم چه اشکها جلوم ریخت برای عشق سابقش.از همسرش جدا شد به امید ازدواج با اون اقا ، ولی اون  پسر فرار کرد ازش.چه ضربه روحی بدی خورد از هر دو طرف موند.البته اون اقا چون عاقل بود فهمید کسیکه توی متاهلی به فکر دیگری بوده و بهش وفا نکرده برای اینم همسر وفاداری نمیشه.ممکنه دو روز دیگه عاشق یکی دیگه بشه و بره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خداروشکر خودم درامد دارم اونقدری که به پول هیچ مردی فکرنکنم...شوهرمم دست کمی ازش ندارهموضوع اصلا پول ...

اسی اون بهت دورغ میگه زنم خوب نیس از کجا معلوم یکی از دلایل های دعوا و کتک کاریشون سر خیانت این یارو نباشه؟  

متاهل