2777
2789
عنوان

همش‌میگم درامدم بیش از هفتاد میلیون چرا طلاق نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا رو توی دوستی نفهمیدی؟

اخلاقش توی دوستی نمیگم عالی بود اما خیلییی بهتر بود 

ب هر حال توی دوستی همه بهترین ورژنشون نشون میدن 

مثلا طرف اون روز بی اعصاب بی حوصله س خب سر قرار نمیره

آبجی یه چیز میگم ناراحت نشو ولی من هم که درآمدم‌ صفر ریاله‌ اگه تو جیب شوهرم تریاک می‌دیم از طلاق می ...

نمیدونمممم چرا خنک بودم نمیدونممممم الانم خیلی زرنگ تر قبل شدم کاش همون موقع ی کاری میکردم 

الان نمیتونم بگم میخوام برم چون سال پیش تریاک دیدم

خب چ مرگشه زن ب این خوبی داره

بهش بگو چته وحشی بازی درمیاری تهدیدش کن شاید نشست سرجاش بگو درست زندگی کن وگرنه طلاق بگیریم تموم بشه گرچه یکی ذاتش خراب باشه هرچقدرم شما خوب باشی اون آدم نمیشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شغلت چیه و درآمدتان ماهانه چقده عزیزم؟این آدم آدم رندگی نیست بنظرم این آدم قدرتو نمیدونه .وقتی هم اع ...

دو تا شاپ یزرگ دوتا مغازه 

متغییر ۶۰ تا گاهی حتی تا ماهی ۱۱۰ بستگی ب تبلیع داره

خب چ مرگشه زن ب این خوبی دارهبهش بگو چته وحشی بازی درمیاری تهدیدش کن شاید نشست سرجاش بگو درست زندگی ...

چند روز پیش بهش گفتم نمیترسی ازت سرد بشم طلاق بگیرم میاد میگه من از مرگ نمیترسم اون وقت از طلاق بترسم

ببین اعتیاد ب این راختی دردت نمیشه ها... معتاد ها معمولا بعد چند سال برمیگردن با هر شوکی مثل از دست دادن عزیز مشکلات مالی و.... برا بچه دار شدن مطمئن شو پاکه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جدا شو یکی از اقوام ما جدا شد یه آدم خیلی حسابی اومد گرفتش هیچ وقت واسه زندگی دوباره دیر نیست اگر در ...

خب الان بگم میخوام جدا شم 

بگم ب چ دلیل😭

تریاک و دست بزنش برا خیلییی وقت پیش بود 

همه بعد میگن الان یادت اومد 

دو تا شاپ یزرگ دوتا مغازه متغییر ۶۰ تا گاهی حتی تا ماهی ۱۱۰ بستگی ب تبلیع داره

جداشو 

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره