2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بجای اینکه دنبال  تعیین جنسیت باشید دعا کنید سلامت باشه  من خواهرم ۴تا دختر اورد پشت هم ارزوش بود یه پسر بیاره خدا یه پسر بهش داده  زندگیشون داݝون کرده خواهرمو میزنه دامادمون میزنه زندگیشون سیاه کرده دنبال دعوا و مواده  اشوبه زندگیشون ب فکر این نباشید ک پسر بده خدا   پیش شوهر و خانواده شوهر عزیز باشید ب سلامت جنین فکر کنید همین  انشالله سالم و صالح ب دنیا بیاد😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من خودمم هم اصلا برام مهم نیست ولی بی فکر هایی اطراف آدم هست که با افکار پوسیدشون زندگی ما و خراب می کنند الان هم این استرسی که دارم و شرایطی که برام پیش اومده همش گناهش تقصیر اون آدم ها هست ازشون متنفرم 

اینقدر آهم دنبالشون هست چون با حرف زدنشون روی شوهرم اثر گذاشتن و این موضوع براش مهم شده تعیین جنسیت فرزند باید سپرد به خدا و بگی هرچی خودت صلاح بدونی و فقط آرزوی خوشبختی و سلامتیش از خداوند بخواهی