2777
2789

زندگیم جوری نیست که یکیو بیارم ولی هنوزم با هم دوست باشیم 

دارم میترکم آخه گناه من چی بود

اگه باهاش ادامه بدم ممکنه درست شه؟اینم بگم واقعا شرایط نداره و منم قبول دارم حرفشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جوره ثابت کرده ینی چطوری؟شرایط نداره ینی چطوری؟اینا خیلی مهمه

یعنی این آدم هیچوقت پاشو فراتر نذاشت همیشه با ادب احترام عشق با من برخورد کرده هر چقدر اذیتش کردم هیچی نگفت

شرایط نداره حس میکنم به خاطر اینه که سطح اون از من پایین تره ولی هرگز اینو به روش نیاوردم

واقعا همو دوست داریم 💔

باشه ولی از اون پسر واست شوهر درنمیاد 

مشابه همین پسر تو زندگیم بود با پنج میلیون اومد خواستگاری منی که تو خانواده مرفه زندگی میکردم سالن زیبایی داشتم و ...

الان شده شوهرم

مردی بخوادت ندارم و نمیشه نمیگه 

میگه که من هیچی ندارم ولی از تو هم دست برنمیدارم

یا اوضاع رو بهتر میکنم یا با همین اوضاع باهات رندگی میسازم اما تو اینده تلاش میکنم به همه چی برسم باهات

بخاطر خودت میگم ادامه نده گلم

چون شک ندارم کلی سال از زندگیت رو میگیره و بعد میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه هنوز عاشقشی ادامه بده شاید درست شد ولی ادم بهتری پیدا کردی و تلاشی نکرد برات تنهاش بزار

بهش میگم این چجور دوست داشتنه میگه من میتونم بدستت بیارم ولی نمیتونم نگه دارمت

اصلا حاضر نشد بیشتر توضیح بده

خب پس سنتون کمه میشه منتظرش بمونی تا ده سال دیگه تا شرایطتون جور شه

خب منم همینه تو ذهنم برگشتم بهش میگم بیا تو رابطه باشیم میگه من نمیخوام رابطه غیر جدی باشه منظورش اینه تهش بباید ازدواج باشه و چون الان شرایط ازدواج نیس پس دوست باقی بمونیم ولی نه رل و اینا 

بهش میگم این چجور دوست داشتنه میگه من میتونم بدستت بیارم ولی نمیتونم نگه دارمتاصلا حاضر نشد بیشتر تو ...

اگه ادم هستی میخای توی این سن ازدواج کنی بزارش کنار ولی اگه هدفت اللن ازدواج نیست یکم صبر کن ۲۳ سالش اینا حداقل بشه بعد تصمیم بگیر

باشه ولی از اون پسر واست شوهر درنمیاد مشابه همین پسر تو زندگیم بود با پنج میلیون اومد خواستگاری منی ...

به خدا همین حرفا رو تو ذهنم دارم میگم ولی از یه طرف میگم اگه یه درصد باهاش بمونم و بعدا ورق برگرده چی

خب منم همینه تو ذهنم برگشتم بهش میگم بیا تو رابطه باشیم میگه من نمیخوام رابطه غیر جدی باشه منظورش ای ...

خب درست میگه ،اگه خانواده قبول می کنن بیاد خواستگاری کنه نامزد کنین تا بزرگ بشین