2777
2789
عنوان

پسری که همه جوره خودشو ثابت کرده امشب بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
یعنی این آدم هیچوقت پاشو فراتر نذاشت همیشه با ادب احترام عشق با من برخورد کرده هر چقدر اذیتش کردم هی ...

الان محترمانه صحبت کردنش ینی همه جوره ثابت کردن؟

این جز بدیهی ترین چیزاست که باید رعایت شه

انقدر تاپیکای اینجا رو جدی گرفتید فکر می‌کنید هر کی درست رفتار کرد عجیبه هر کی هم وحشی بود طبیعی...

شایدم این باشه دلیلش ولی به هر حال با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت

اگه ادم هستی میخای توی این سن ازدواج کنی بزارش کنار ولی اگه هدفت اللن ازدواج نیست یکم صبر کن ۲۳ سالش ...

هدف من به هیچ وجه ازدواج تو این سن نیست من فقط میخواستم با هم باشیم تا شرایط جور شه ولی اونم تلاش کنه نگه شرایط ندارم فلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا همین حرفا رو تو ذهنم دارم میگم ولی از یه طرف میگم اگه یه درصد باهاش بمونم و بعدا ورق برگرده چ ...

فقط بخاطر یه درصد میخوای روح‌و‌روانت رو‌از بین ببری که شاید اونم شاید بیاد خواستگاری؟

دلت به حال خودت نمیسوزه؟حیفت نمیاد واقعا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط بخاطر یه درصد میخوای روح‌و‌روانت رو‌از بین ببری که شاید اونم شاید بیاد خواستگاری؟دلت به حال خودت ...

دلم میسوزه برا خودم ولی عشق چی

چجوری دل بکنم

دلم میسوزه برا خودم ولی عشق چیچجوری دل بکنم

کم کم خودتو دلسرد کن ازش...

کم کم فاصله بگیر

میدونم یهویی نمیتونی

ولی اگه نمیخوای عمرتو تباه کنی دور شو ازش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب منم همینه تو ذهنم برگشتم بهش میگم بیا تو رابطه باشیم میگه من نمیخوام رابطه غیر جدی باشه منظورش ای ...

منظورش این نیس که تهش باید ازدواج باشه 

منظورش اینه که من میخام تورو از سرم باز کنم ولی همچنان میخام تورو تو اب نمک نگه دارم و مجبورم ادای قربانیارو در بیارم .

صادقانه بخام بگم سن اون خیلی کمه و ۷ ۸ سال دیگه میتونه از هر نظر تبدیل به یه کیس عالی بشه و هزاران کیس دختر مناسب براش سر و دست بکشونن 

ولی تو ۷ ۸ سال دیگه ۹۰ درصد موقعیتای خوبتو از دست میدی 

درواقع اونموقع ایشون تازه اول راهه ولی شما تهش .

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
منظورش این نیس که تهش باید ازدواج باشه منظورش اینه که من میخام تورو از سرم باز کنم ولی همچنان میخام ...

میدونم همه اینا رو ولی اگه من انتخابش نبودم چرا هی نگران از دست دادن منه هی میگه نمیخوام بری ولی شرایطم ندارم