2777
2789

باردار بودم تازه از شهر خودمون اومدیم یه شهر دیگه خیلی تنها بودم میرفتم داخل گروه ها واسه اینکه پسر ها مزاحم نشن با اسم پسرونه میرفتم .خیلی کم چت  می کردم در حد یکی دو کلمه اونم با بعضی از دختره ها،خلاصه مطلب دخترها روم کراش بودن یکیشم‌ دل به دریا زد اومد بهم گفت عاشقمه😐اونجا بود که فهمیدم اگه پسر بودم پسر دلبری بودم 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا کراش و العالمین شماره 001 بازی مرکب هستش فعلا تو صدر اولِ من هنوز بعد یک ماه روش تعصب دارم خ ...

هنوزم مرموزه .

هعی...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

فعلا کراش و العالمین شماره 001 بازی مرکب هستش فعلا تو صدر اولِ من هنوز بعد یک ماه روش تعصب دارم خ ...

هنوزم مرموزه .

هعی...

هنوزم مرموزه .

هعی...

بی عکس ،با‌ حرفام ،می گفتن تو خوب درک می کنی ما رو خبر نداشتن از خودشونم 😂

دقیقا دخترا چون خوب همو درک میکنن واسه همین دوست داشتن😑😂

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️