2777
2789
عنوان

میخوام برم پیش دوست شوهرم

267 بازدید | 33 پست

بچها یه کلاسی میخام ثبت نام کنم دوست شوهرم استادشه شوهرم باهاش صمیمیه از اول گفت هزینه کلاسو نمیگیره منم واقعیت خجالت میکشم اینطوریه شوهرم دیشب باهاش حرف زد گفت هزینه کلاسو نگیری نمیایم اونم قبول نکرد هر چی اصرار کرد گفت نه چون تولد پسرت نیومدم اینو به عنوان هدیه تولد پسرت میدم حالا چیکار کنم بچها من واقعا روم نمیشه مفتکی برم برام کلاس خصوصی بذاره وقت بذاره و...هزینه اگه بگیره 15یا 20تومن هس ولی نمیگیره شوهرمم میگه تو چیکار داری کلاستو برو😑😑بعدم میگه رفاقت پسرا با دخترا فرق داره من صدتا کار براش کردم اونم اینطور میخاد جبران کنه

بنظرتون برم یا نه😑😑😑همینجوریشم خجالت میکشیدم ازش مفتکی که بدتر معذبم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم بیشتر ناز میکردم وتعارف میکردم وبعداز مدتی میرفتم😅

مگه نامزدمه ناز کنم براش خواهر جان

من خودم اصلا باهاش ارتباط ندارم شوهرم حرف زد هر چقد اصرار کرد اونم قبول نکرد گفت عمرا