2777
2789
🤣🤣 یعنی با دوتا بچه دغدغه ام اینهتو ذهنم این دوتا رو میزارم کنار هم😂😂😂😂

منم همینطور بخدا هی میرم استوری هاشونو میبینم😂😂

جالبه نعیمه همه پستایی که در این مورد درست شده رو لایک کرده 

احسان هم دوسش داره ولی داره ناز میکنه😂😂🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور بخدا هی میرم استوری هاشونو میبینم😂😂جالبه نعیمه همه پستایی که در این مورد درست شده رو ل ...

وای آره همرو لایک می‌کنه🤣

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

👌👌👌🤣🤣 با خودم میگم یعنی ممکنه چنین اتفاقی بیفته؟🤣🤣

اگه نعیمه یه کوچولو دیگه حائز شرایط بود شوهرش می‌دادیم

اما الانم بد نیس😂خیلی بهم میان اصن

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

کاشکی 😂😂😂فقط اونجایی که احسان میومد تو نعیمه راه میفتاد دنبالش😂

🤣🤣 آخرش دیدین به نعیمه تندیس دادن بعد نعیمه به احسان گفت این چراغش روشن میشه یعنی شبا هم باید روشن باشه؟ 🤣 فکنم یه همچین چیزی گفت🤣🤣🤣

کاشکی 😂😂😂فقط اونجایی که احسان میومد تو نعیمه راه میفتاد دنبالش😂

وای بخدا اون روزی داشت تاریخ عقدشو نعیمه میگفت میگفت شوهرم خوشتیپه نمیدونم چشم ابرو مشکی نظرم رفت رو علیخانی 😂