2777
2789

وای چقدر منننن

فقط نعیمه گفتنای علیخانی😂😂👌

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣 وای خدایا شکر که یه هم درد پیدا کردمیعنی بدجور بهشون فکر میکنم😂😂😂

نه بابا تنها نیستی 

این کاپل طرفدار زیاد داره🤣♥️

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

نعیمه عشقه 

از احسان علیخانی بدم میاد همش خانما رو تحقیر می‌کنه هی میگه وای چرااین نمیفهمه وای بازم باید برم پایین وای اینحوری پیش می‌ره به شش قسمت نمیرسه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

نه بابا نعیمه استوری کرده گفته من قبلش به علیخانی گفتم باهام شوخی کن تا همه بخندن اونم قبول کرد

درسته اجازه دادن یا حتی جز سناریو هست 

ولی ایشون خیلی زیاده روی کرد در تمسخر 

اجازه داد درست/ولی شما حد نگه دار تا یجایی

نمیدونم شاید من بد متوجه شدم 

مبهوتِ بی کسی ها شب تا سحر دویدم..چون چشمهایِ چمران، در کوچه هایِ پاوه...