2777
2789
عنوان

با پدر بد اخلاق و خسیس چیکار کنم

32 بازدید | 4 پست

۱۶ سالمه

قراره از تابستون برم خیاطی و کار کنم تابحال نشده ی لباس برام بخره هرچی دارم از مامانمه اونم شاغله نه محبتی نه هیچی همش فحش شنیدم کتک خوردم در حدی که صورتم کبود شده تو این خونه خیر و خوشی ندیدم  از خونمون خجالت میکشم مثل انباریه انقد گریه کردم دیگ نا ندارم شدم ی ادم استرسی همش نفس تنگی دارم و درد قفسه سینه و بی دلیل استرس و ترس:)

بدنم خستس عجیب:)

گلم هر وقت دلت گرفت از پدرت بغضتو نگه ندار بزن زیر گریه قشنگ اشک بریز

بخدا چندین نفر از دورو بریام ب همین دلیل ترویید گرفتن بعدا فهمیدم منشاش محبت ندیدن از پدر مادر یا همسره ک بغضشون رو فرو خوردن

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم هر وقت دلت گرفت از پدرت بغضتو نگه ندار بزن زیر گریه قشنگ اشک بریزبخدا چندین نفر از دورو بریام ب ...

😔هر شب کارم شده گریه بخدا افسردگی گرفتم نفس تنگی دارم همیشه درد هست تو قفسه سینم هی خدا

بدنم خستس عجیب:)
😔هر شب کارم شده گریه بخدا افسردگی گرفتم نفس تنگی دارم همیشه درد هست تو قفسه سینم هی خدا

برای سلامتی خودت گفتم بغضتو نگه ندار میدونم چقدر سختی میکشی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂