2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون که صددرصد ولی قطعا آدم ته دلش مزه ی عشق واقعی رو میخواد بچشه🤌

عشق وجود نداره عزیزم

داستان اصلی اسمش منفعته

اگر منفعت داشته باشی و بچربه حله

نداشته باشی یا سنگینی نکنه طرف نمیمونه

دنبال عشق نگرد تا ضرر نکنی

عشق فقط دو جورهعشق مادر به فرزند و عشق بنده به خدابقیه ی امثال عشق یه مسئله ی کاملا فیزیولوژیه که در ...

معلم فارسی :عشق فقط عشق به خدا همین وبس هر جمله ایی دیدین منظورش همینه 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

عشق وجود نداره عزیزمداستان اصلی اسمش منفعتهاگر منفعت داشته باشی و بچربه حلهنداشته باشی یا سنگینی نکن ...

شاید اره شایدم نه بحث منفعت اینجوری همیشه آدم دنبال یکی بهترش میگرده 🤌

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️