2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه بیان لطفا

75 بازدید | 21 پست

اگه یکی برای خودتون یابچه هاتون لباس کهنه به عنوان سوغات بیارن چکارمیکتین لباسی که بوی مایع لباسشویی بده نه اتیکتی داشته باشه ومعلومه که دست دومه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ بی شخصیت بوده اون طرف

میگم ممنون بدید ب کسی ک لازم داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

تشکر میکنیم بعدش که رفتن به جای دستمال استفاده میکنیم😃

اگر تمیز بود میدم به کسی که نیاز داره

ولی با طرف مقابل هم در نمیوفتم

شاید اینقدر اون موقع دستش خالی بوده که اینجوری اورده تا یه هدیه ای اورده باشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من شاید روم نمیشد ببرم پس بدم اما تو یه مناسبتی دقیقا عین همونو میبردم براش

ببین من گذاشته بودم کنارولی شوهرم عصبانی شدگفت حتماببرپسشون بده بااین کارمیخوان بگن مالیاقتمون درهمین حده ولی من نبردم مادرشوهرم بردولی همه ازمن ناراحت شدن نمیدونم کارمون درست بودیانه

ولی بردیم پسش دادیم کاربدی کردیم نه؟

ببین بستگی ب اون آدم داره اگه ثروتمند بوده کارش زشته ولی اگه دستش خالی بوده خواسته ی چیزی بیاره نیت بدی نداشته حالا از کدوم دسته ست؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
تشکر میکنیم بعدش که رفتن به جای دستمال استفاده میکنیم😃اگر تمیز بود میدم به کسی که نیاز دارهولی با ط ...

ببین بااون پول میتونست یه جوراب نوبگیره من فکرمیکنم پیش خودشون گفتم لیاقتشون همین قدره وضع شونم بدنیست

ببین بستگی ب اون آدم داره اگه ثروتمند بوده کارش زشته ولی اگه دستش خالی بوده خواسته ی چیزی بیاره نیت ...

وضعشون بدنیست سالی چندبارمسافرت میرن من میگم اول اینکه انتظاری نداشتم دوم بااون پول یه جوراب نومیتونستن بخرن دیگه چرادرحدکهنه

وضعشون بدنیست سالی چندبارمسافرت میرن من میگم اول اینکه انتظاری نداشتم دوم بااون پول یه جوراب نومیتون ...

همون موقع باید ی چیزی میگفتی پس دادنش زیاد درست نبود..حالا دیگه شده فدای سرت

اونم باید بفهمه روابط اجتماعی چ قوانینی داره

همون موقع باید ی چیزی میگفتی پس دادنش زیاد درست نبود..حالا دیگه شده فدای سرتاونم باید بفهمه روابط اج ...

بخداخودم راصی به اینکارنبودم نمیدونی شوهرم ومادرش چقدرعصبانی شدن گفتم به من مربوط نیست خودتون هرکاری دوست داریدبکنیداونم بردپسشون دادحالامیدونم همه ازمن ناراحتن که چراجلوشونونگرفتم

بخداخودم راصی به اینکارنبودم نمیدونی شوهرم ومادرش چقدرعصبانی شدن گفتم به من مربوط نیست خودتون هرکاری ...

فراموش کن نذار انرژی منفی روت بمونه..فکرتو عوض کن  و نه خودت راجبش حرف بزن نه بذار شوهرت ادامه بده بگو تموم شد رفت کشش ندید