2777
2789

سر اینکه بخاطر بچه و اونم جلوی بچه دعوام کرد باهاش قهرم صبح اومد سمتم مسخره بازی درمیورد ک مثلا از دلم دربیاره منم پسش زدم و بی اعصاب بودم اونم انگار خدا خواسته بچه رو برد رف پایین خونه ننش

بعد ک اومد بالا باز اومد گف ببخشید و فلان منم گفتم اره از ننت سیر شدی اومدی معذرت خاهی گف خب تو اعصاب نداشتی ابم قطع بود روانی شده بودی،( من وقتی ب آب خونمون قطع میشه واقعا کلافه میشم) الان دلم باهاش صاف نمیشه انقد گریه کردم سرم درد میکنه منو ناراحت ول میکنه میره پیش ننش بعد قسم و آیه ک تو الویتمی و ازین چرت و پرتا از وقتی باردار شدم تا الان ک ماهای آخرمه فقط حرصم داده😭😭

اسی دل نازک شدی انگار

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم زیادی حساس شدی

بنده خدا معذرت خواهی کرده دیگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

حق داری ناراحت شی ولی ن دیگه انقد

یخورده بخاطر بارداری حساس شدی عزیزم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حق داری ب خاطر بارداری ولی حساس شدی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
خوندی کامل؟

اره اما میترسم یه چیزی بگم ازمنم دلخوربشی🥲

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نمیشه گفت حساسی بلکه رفتارت بیشتر بچه بازیه

صبح یه اتفاقی افتاده، اومده سمتت خواست از دلت دربیاره عذرخواهی کرده بی اعصاب بازی دراوردی، چند ساعت بچه رو برد بیرون که تنها باشی و اعصابت اروم شه اینجوری رفتار میکنی. بعدشم که برگشتی میگی از ننت سیر شدی اومدی!

این رفتار یه آدم بالغ نیست

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄