2777
2789
عنوان

جاری دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدم برو تنها گیرش بیار بگو شوهرم میگه این چرا اینقدر بی ادبه

هزار بار گفتم نه تنها شوهر گفتم همه پشت سرت میگن دختره معلوم نیست خ*ر*ا*ب*ه حتما واقعا هم میگن همسایمون اومده بود آرایشگاه برای اصلاح آرایشگرم من میگفت جاریت مثل خ*ر*ا*باس

مادرشوهر و خواهرشوهرت تا حالا این حرفها رو شنیدن؟ ببین برش کدومشون بیشتره تذکر بده بار دیگه از این حرفها بزنه جلو شوهرش میکوبونم تو دهنش.حالا این به کنار شوهرت خجالت نمیکشه به زن برادرش میشینه اون جوابها رو میده گوش اونم بپیچون بگو زشته خجالت داره میشینی تحلیل هم میکنی.مشخصه داره نخ میده وگرنه ادمسالم جلو برادرشوهر ازین حرفها میزنه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
هزار بار گفتم نه تنها شوهر گفتم همه پشت سرت میگن دختره معلوم نیست خ*ر*ا*ب*ه حتما واقعا هم میگن همسای ...

ایندفعه گفت، قشنگ جلو هرکی گفت بگو چقدر چندشی اینا چیه میگی خودتو جمع کن، بعدم پاشو محلو ترک بکن

اونم میزنه تو دهنم 😒شوهرمم رو مخ کلا خانوادگی چندشششش تشریف دارن حالم از همشون بد شده

ای بابا حق داری والا 

کلا تو جمعشون نباش نشون بده از حرفاشون تهوع میگیری .بی محلی کن 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بچها من خواهر شوهر ندارم چند تا برادر شوهر دارم این جاریم عروس اوله بعدم چون اینا خیلی دختر دوس داشتن از اول هر چی بی ادبی کرده جلوش نگرفتن کشیده به اینجا الان که من وارد خونوادشون شدم واقعا طاقت ندارم احساس خفگی میکنم زیادی به شوهرم میچسبه خیلی بهش نزدیک میشه خیلی حرفا و شوخیای زننده ای میکنه که من تا بحال با شوهرم نکردم 

مادرشوهر و خواهرشوهرت تا حالا این حرفها رو شنیدن؟ ببین برش کدومشون بیشتره تذکر بده بار دیگه از این ح ...

آره فک کنم از شوهرم خوشش میاد چون همش حسودی میکنه 😭😭😭

ایندفعه گفت، قشنگ جلو هرکی گفت بگو چقدر چندشی اینا چیه میگی خودتو جمع کن، بعدم پاشو محلو ترک بکن

محل خونه ی خودمه من قطع رابطه کردم بخاطر رفتار بدش اون بازم میاد خونم چکار کنم راش ندم خیلی پروعه