2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 8234 بازدید | 233 پست
سلامت باشی😄🌹 من فراموشش میکنم اما به فاطمه زهرا مطمئنم بهتر از من پیدا نمیکنه ن از نظر محبت و علاق ...

آره داداش گلمممم پس چی یه روزی حسرتتو میخوره

بخدا کجا مثله شما پیدا میشه 

معلومه انسان خوش قلبی هستید 

توروخدا تعلیق نشید ما ازت خبردار بشیممم 

تایپیکارو زود قفل کن نزار طولانی بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به زندگی قبلیت برگرد .اون دختر فقط با اون حرفا تو رو بازی داده .متاسفم که که به خودت رحم نکردی به حرف خانواده ت گوش نکردی .فراموش کن اون دختر رو یک لحظه هم بهش فکر نکن .کاش به حرف پدرت گوش می کردی 

نه بابا این آقا لیاقتشون اینقدر بالاست خدا هم دوستشون داشته که نداشته این وصلت جور بشه همیشه دعاگوس ...

ان شالله که قبول نکنه اون دختره برگرده 

چون نفهمید چ کسی رو از دست داد 

اولین کاری میکنی فردا تماس میگیری خانواده‌ات. دل مامان و باباتو بدست میاری.....

وای توروخدا مشروب و اون آت و آشغالام  بذار کنار.

برگرد به کارت....

در رابطه با فراموش کردن دختره،به این زودیا توقع نداشته باش فراموش کنی.زمان کمکت میکنه ولی...شاید چند سااال طول بکشه.

ان شاءالله خدا کمکت کنه🤲

خدایا شکرت💐🙏

حساب کردم اگه سکه تو همین قیمت باقی بمونه و بالا نره ۹۰۰ تا سکه میشه ۴۹ میلیاردو ۲۰۰ میلیون و خورده ای، ته جیبتو نگا کن اگه همچین پولی ته جیبت هست برو سراغش...

موفق باشی

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
حساب کردم اگه سکه تو همین قیمت باقی بمونه و بالا نره ۹۰۰ تا سکه میشه ۴۹ میلیاردو ۲۰۰ میلیون و خورده ...

😅😅

باشه چشم...

بخدا اینا رو مغز منم میفهمه...سعی میکنم دیگه زورم به دلمم برسه

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

اولین کاری میکنی فردا تماس میگیری خانواده‌ات. دل مامان و باباتو بدست میاری.....وای توروخدا مشروب و ا ...

دروغ چرا 

با خانوادم سخت کنار میام...

باهاشون آینده قهر نمیمونم حرف میزنم...اما حرمت ها رو بد شکستن 

هرچی که نباید بگن رو گفتن 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

خب اخه بعد از عشق و علاقه چی میخواد خونه؟ خب پدرم گفت ی واحد میدم براتون ماشین؟ خودم پارس دارم گفتم ...

ببین داداش این خانم واسه شما نقشه داشته،همون شرطایی که مامانش گذاشت و خودشم موافق بود یعنی معلومه نیتش چی بوده،حق با پدرتونه دستشون درد نکنه که ترمز این انتخاب اشتباه رو کشیدن و شما رو نجات دادن گرچه الان احساسی برخورد میکنین ولی مطمئن باشین به هم خوردن این رابطه به نفع شماس،به زندگیتون برگردین و یکی در شان و سطح خودتون انتخاب کنین نه انقد آدم سطح پایین که فقط به مادیات توجه میکنه

کسی که بویی از عشق و معرفت نبرده ارزش فکر کردن نداره

چه دختر چه پسر اگه عاشق باشه زمین و زمان رو راضی می کنه برای رسیدن به عشقش، این از تکلیف عاشق بودن طرف مقابل شما

مطلب بعدی

شما به اندازه ی سهم خودت عزای این عشق دروغین رو گرفتی ،فاتحه اشم بخون و خودتو جم و جور کن

همه چی تو باختی 

کسی که قرار بود خوشبختت کنه به نحو احسن بد بختت کرد

لطفا به خودت بیا . از این سیکل معیوبی که توش گیر کردی خارج ش.

اولین قدم برای خروج از ماتریکسی که توش گیر کردی حذف تمام داشته ها از اون دوران هستش

عکس،ویس،وسایل و یادگاری و.....هر چیزی که داری

دوم

هر کاری ،یا هر چیزی مثل فیلم آهنگ و .....که یاد آور خاطره هاس ازشون دوری کن

برنامه جدیدی برای زندگیت بنویس و قبول کن که اینجوری برات بهتره

دعای مادر،شاید زندگیتو اونجوری که میخوای پیش برد.....

مادر تو صورتم نگاه کرد گفت حلالت نباشه شیری که بهت دادم 

مادرم تو صورتم نگام کرد گفت کاش نداشتمت 

پدرم تو صورتم نگام کرد گفت خبرت رو برام بیارن 

شاید بتونم اون دختر رو تو دلم کمرنگش کنم 

اما یادم میمونه خانوادم چیا بهم گفتن 

تو صورتم دختره رو هرچی از دهنشون در میومد میگفتن دستام رو مشت کرده بودم پشت با زور نگه داشته بودم که نزنم 

هرچیییی اومد گفتن

لام تا کام حرف نزدم 

بعد از دل اینا در بیارم؟؟؟ 

که دلشون شکسته؟

مگه من دل نداشتم؟

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

اولین قدم برای خروج از ماتریکسی که توش گیر کردی حذف تمام داشته ها از اون دوران هستشعکس،ویس،وسایل و ی ...

تمام سعیم رو میکنم 

اول از باید مواد رو کنار بزارم و به بیمارستان درخواست بدم برگردم سر کار

کاربر آقا_دانشجو پرستاری