2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 8162 بازدید | 233 پست
ما مشکل مالیی نداشتیم اون دبیر بود درامد داشت منم که پرستارم و ارزدجیتال کار میکنم از نظر مالی مشکلی ...

خب تو هم ناسلامتی مردی عقلانی تصمیم بگیر والا دخترا رو هم ندیدم اینقد وابسته باشند و زار بزنن روی هرچی دختره سفید کردی اون رفته و نخواسته توهم باید بپذیری 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو مغز میفهمه اما دل نمیفهمه ۴ ماهه عکسامون رو میبینم ویساش رو گوش میدم جاهایی که میرفتیم میرم .ام ...

میدونم حقم بهت میدم وقتی عاشق باشی یک چیزهای دل اصلا قبول نمیکنه اما با این خود خورها ب این لجنی ک داری ب زندگیت میزنی ب کجا میرسی ب هیچ جا اینطوری ک گند بزنی میتونی دختر رو ب دست بیاری مسلما ک نه خودتو بسپار ب زمان ویس هاشو پاک کن عکس هاشو پاک کن چیزهایی ک مربوط ب اونه همه رو پاک کن ک کمتر فکر کنی و اذیت بشی تو ک تنهایی یک مدت عذاداری کن گریه کن تا سبک بشی بعد دیگه بسپار ب فراموشی سعی کن بدی هاشو یادت بیاری بیشتر تا کمرنگ تر بشه 

برادر من آخه باخودت چکار کردی واقعا ارزش داره بخاطر کسی که دوستت نداشته انقد خودتو بدبخت کنی معتاد ب ...

میدونید فکر و خیال آدم رو نابود میکنه 

اینکه فردا روز کی شوهرشه؟؟

شب بغل کی میخوابه 

مادر بچهای کیه 

کی موهاشو مرتب می‌کنه 

اینا منو میکشه 

این دختر تنگی مجاری تناسلی داشت 

اینقدرررر بغلم گریه کرد که موقع به دنیا اومدن بچمون اذیت میشم 

کلییی آرومش میکردم 

میگفتم خودم پرستارم بهترین دکترای تهران رو میشناسم خودمم هستم نمیزاریم آب تو دلت تکون بخوره 

ما فکر همه جا رو کرده بودم  

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

هووووف یاد ماجرای خودم افتادم 

یاد پسرخالم افتادم نمیدونم اسمشو بزاریم قسمت یا تقصیر من بود نمیدوووونم ولی من دلشو شکستم حال و روزش مثل شما بود😔

الان من سالهاست ازدواج کردم اونم ب زندگیش برگشته یکسالی میشه اونم ازدواج کرد 

دلممممم گرفتتتتتت

چه انتظاری؟

مادر دختر دروغ گفته لرای بختیاری جنوب نهایت. ۱۰۰۰ نفر عروسیشون سکه هم کلا همجا شده ۱۲۰ خونه هم دو دونگ وقتی مادره اینجوری بت گفته یعنی نخاسته بده بهر دلیلی حالا بنظرم توام خودتو جمع کن دیگ کمتر کثافت بزن ب زندگیت

میدونید فکر و خیال آدم رو نابود میکنه اینکه فردا روز کی شوهرشه؟؟شب بغل کی میخوابه مادر بچهای کیه کی ...

اونم منو بدبخت کرد دوستمم با یه شهرستانی بود اونم بدبخت شد الان مریضه، اونا کلا سمت ماها میان برا پول و با غرورم میان و چون تو زندگی این محبت و رفاهی که مابهشون میدیم ندیدن میزنن زیر همه چی ، اما با هم کیش خودشون خوبن ، ما تورانیان باید تو خودمون زن بگیریم  و شوهر کنیم اونام با خودشون