2777
2789
عنوان

ادکلن مناسب برای اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
عزیزم😅 آره اعتماد سخته حالا حضوری برم همینجا ببینم پیدا میشه یا نه

🤭نمیدونم ازکجا باید بخرم یاد جوونیام افتادم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اره ببین شرکت های مختلف حجم های مختلف میزنن

مرسی مهربونم فدات شم لطف کردی❤🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهربونم فدات شم لطف کردی❤🥰

خواهش میکنم ویشاپیش مبارک❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خواهش میکنم ویشاپیش مبارک❤️

مرسی عزیزم 😘😘

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
🤭نمیدونم ازکجا باید بخرم یاد جوونیام افتادم

حضروری یه سر به فروشگاههای شهرتون بزنید ان شاالله اورجینال پیدابشه