2777
2789

من می‌خوام این تاپیک واسه اونایی که می‌خوانلاغر شن و همچنین خودم  مفید باشه البته ایده و نظر گرفتن از بقیه کاربرای نی نی سایت که چگونه رژیم میگیرن چی میخورم چند دقیقه ورزش میکنند شام تا ساعت چند میخورم چه رژیمی سختی گرفتن و در چند ماه به اندام مورد نظرتون رسیدن و.....

خیلی خوبه که شمام تجربیاتتون رو در اینجا با مایی که می‌خوایم تا عید یا مناسبتی یا بخاطر سلامتیمون لاغر شیم در میان بگذارید 

و اینکه بگین با چه برنامه ای پیش میروید اول خودم بگم که هشت لیوان در روز آب میخورم نه تنها لاغری و سلامت به پوستتون هم تاثیر مثبتی داره ورزش با کانال تلگرام جم فیت و برنامه لاغری که نصب کردم من تو خونه بهتر ورزش میکنم نصبت به باشگاه و رازیم☺️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا سختم میشه کالری شماری شما چجوری کالری شماری میکنین

سایت مانکن 

مثلا برنج کته هر قاشقی ۲۰کالری داره منم بین ۵تا۱۰قاشق میخورم 

یا پرتقال ۶۰کالری داره روزی ی دونه میخورم 

هر چی بخوام میزنم کالریش و محاسبه میکنم و نهایتا هزار کالری میخورم