2777
2789
من فقط به بیماری فکر نمیکنم. همیشه ترس اتفاقای بد رو دارم. بعد از اضطراب وسواس فکری، وسواس عملی پیدا ...

منمیدونم ب خیلی چیزااااا فک میکنم اما این بدترینشع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا این روش منم بگو ببین چیه راه درمانش بعد بیا به منم بگو 🥲🥲

چی بگم ؟؟فکر کردن ب بیماری های بد؟؟

ببین من میپرسم از دکتر برای ۸بعمن وقت دارم

ولی اگ‌نمیتونی بری دکتر تو اسنپ میگن دکتر هس آنلاین ویزیت شو دختر عمه من ویزیت شد برا وسواس بهش دارو دادن آنلاین خوب شد

مثلا الان برای بیماری چجوری خودمو قانع کنم؟؟

یکی 

من سالمم و هیچ کاری یا عوارض یا حال بدی ندارم کا نشانه بیماری باشه 

خدایی نکرده ه موقع بیمار شدم اون موقع بهش فکر میکنم 

بیماری چی فکر میکنی، گ

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

منم نمیدونم چی کار کنمممم🥲🥲

ببین فقط میدونم روانپزشک و تراپی با قرص هایی ک میدن باعث میشن این وسواس فکری خوب نشه فقط کنترل میشه ک من اینو نمیخوام دوست دارم کلن حذف شه

شنیدم طب سنتی راهکار های خوبی داره بعد زایمانم حتما مراجعه میکنم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
یکی من سالمم و هیچ کاری یا عوارض یا حال بدی ندارم کا نشانه بیماری باشه خدایی نکرده ه موقع بیمار شدم ...

بیاری بد دیگ  

هی چند نفر اطرافم مردن از اون موقع استرس گرفتم و وسواس فکریییی