2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل شما هستم نمیدونم چیکار کنم تغییر کنم ب شدت اعتماد ب نفس پایینی دارم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

من فقط به بیماری فکر نمیکنم. همیشه ترس اتفاقای بد رو دارم. بعد از اضطراب وسواس فکری، وسواس عملی پیدا کردم. یه دوره پیش روانپزشک میرفتم خیلی بهتر شده بودم. باید دوباره برم

منم داشتم با دو تا کلمه درمان کردم .ذهن ما دوست ما نیست دومی خدای نکرده اکر اون اتفاق افتاد اون موقع ...

ببین این سوال جوابا بهترین روش درمانه....

من چند سری از این موضوعاتو با این سوال جوابا پرسیدم و جواب دادم و واقعنم دیگ بهش فکر نکردم 

اما برای بیماری های بد سوالی ب ذهنم نمیرسههههه😭😭😭

توروخدا کمکم کن اگ سوالی میدونی بهم بگو 

ببین این سوال جوابا بهترین روش درمانه....من چند سری از این موضوعاتو با این سوال جوابا پرسیدم و جواب ...

منم اونجوری بودم درمان کردم با این حرف ها 

من با این ها خوب شدم سرتو گرم کن نماز و قرآن فوق العادس 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

فکر میکنم باید جلسات تراپی بریم. برای من خیلی شدید بود. مستقیم رفتم روانپزشک و دارو داد. خیلی بهتر شدم. ولی موقع کرونا از ترس مریضی دیگه نرفتم. و کم کم باز بهم ریختم