2777
2789
عنوان

هفته ی چند بار رابطه طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
بستگی داره ما یک روز درمیون از اول توافق کردیم

واقعا هم همینطوره ؟آخه بدن بعضی وقتا حسشو داره بعضی وقتا ن شما که توافق کردید اذیت نیستید واسه اینکه حتما باید اون روز انجام بدین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ربطی نداره.درسته رابطه‌ای که دیر به دیر باشه میتونه رو زود ارضا شدن تأثیر داشته باشه.ولی نمیشه گفت صددرصد تأثیر داره.بستگی به شرایط داره.مثلا یه وقت شرایطتون یجوریه که استرس داره یا مثلا ناراحته یا فکرش حین رابطه درگیر یچیز دیگس یا پوزیشنتون خوب نیست لذت نمیبره یا خیلی چیزای دیگه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
واقعا هم همینطوره ؟آخه بدن بعضی وقتا حسشو داره بعضی وقتا ن شما که توافق کردید اذیت نیستید واسه اینکه ...

نه خب اگه من بی حوصله باشم مریض باشم شوهرم چنین توقعی نداره درک میکنه تا اون ناراحته من چیزی نمیگم

قطعی که نمیشه ادمیم دیگه همیشه خوب نیستیم

باید درک کنیم

💍♥️

من دو ماهه زایمان کردم و هفته ای دو باره ...ن ربطی نداره ب شوهرت مونده از اول اینجوری بود کلا چجوریه

بعد از زایمان تا ۴۰ روز رابطه ممنوعه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

توافقات ۱+۵ هم اینطور نیست🤣🤣🤣🤣

😂😂چمیدونم والا مثلا ما هر وقت حسش بوده انجام دادیم فکر‌دمیکنم اگر تاریخ مشخص میکردیم خیلی خیلی برام سخت میشد چون همه موقع من حسش ندارم

یعنی باید زود ارضاع بشه سر پنج دقیقه

اره شوهرمن اینجوریه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
نه ربطی نداره.درسته رابطه‌ای که دیر به دیر باشه میتونه رو زود ارضا شدن تأثیر داشته باشه.ولی نمیشه گف ...

هی خدا من فک میکنم عضلات واژنم شل شده ک اینجوری سرد شده 😐