2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون ارزش قایلید

331 بازدید | 30 پست

سلام خانما خوبید 

من افسردگی شدید دارم نه از اینایی که میشینن یه جا

من زندگی روزمره رو ادامه میدم اما بی احساس بی نظر و بی تفاوت صرفا دارم روزم رو شب میکنم اینکه هیچ خوشبختی یا موفقیت یا تغییر مثبتی هم تو زندگیم اتفاق نمیفته بی تاثیر نیست 

حدود یک ساله به حدی رسیدم که هیچی دلم نمیخواد 

جدیدا به بقیه حسودیم میشه اینکه برای خودشون ارزش قایل هستن برای خودشون خرید میکنن چیزی دلشون میخواد میخرن میخورن به خودشون می‌رسن

اما من نمیتونم مثلا چند ماهه یه غذایی رو دلم میخواد اما چون گرونه و منم اوضاع مالی خوبی ندارم نمیخرم یعنی پولش رو دارم اما میگم چرا الکی خرج کنم چون دلم میخواد دلیل نمیشه که بخرم 

یا مثلاً اصلا لباس ندارم دیگه خیلی بی لباس بودم رفتم یه شلوار خریدم 

مثلا پوستم مثل سرمازده شده خشک و زخم ولی حال ندارم برم کرم یا پماد بخرم میگم ولش کن مهم نیست 

بعد میبینم بقیه چقدر به خودشون اهمیت میدن برا خودشون ارزش قایلن خیلی حسرت میخورم میگم خوش به حالشون دلشون خوشه‌ 

ببخشید می‌دونم طولانی شد درد دل بود شرمنده 

شما چطورید ؟! چجوری به خودتون اهمیت میدید؟ یا مثل من بی اهمیت هستید ؟

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولاشه حواست باشه شدید نشه و از خودت بیا بیرون تو خودت نباش وگرنه فکرت درگیره همش و باشگاه برو خیلی خوبه دویدن پیاده روی تند خیلی خوب میشی بعدش ب خودت میای میبینی چرا من انقدر دیوونه شدم بودن دور از جونت

درود بر شما 

داشتن هدف 

انگیزه میاره 

روحیه میده 

انرژی میده 

ورزش کنید 

شنا کنید 

درآمد داشته باشید 

تفریحات سالم با دوستاتون داشته باشید 

کتاب بخونید 

نقاشی کنید حتی اگه بلد نیستید 

مدیتیشن و ریلکس قبل از خواب 

حتی خیال پردازی قبل از خواب می‌تونه آرامش بخش باشه و موجب یک خواب خوب بشه 

امیدواری 

و ازهمه مهم ترررررررر دوست داشتن خودتون 

شبتون بخیر ❤️❤️❤️🟢

افسرده نیستید عزیزم خسیسید . مامان بزرگ منم میره ی چیزی بخره انققققد میگرده تا ارزونتزشو پیدا کنه چر ...

شایدم فقیریم خب من وقتی هیچ حامی ندارم و برای کسی مهم نیستم درآمدم هم کمه نمیتونم هرچیزی که دلم خواست بخرم 

حالا خسیس هم باشیم بهتر از بی ادب و بیشعور بودنه

.
درود بر شما داشتن هدف انگیزه میاره روحیه میده انرژی میده ورزش کنید شنا کنید درآمد داشته باشید تفریحا ...

اینا همه رو گذروندم دوره ای خواستم و انجام دادم مشاوره و روانپزشک رفتم همه این کارها رو هم کردم الان درآمد دارم اما کمه 

و دیگه حتی دلم نمیخواد به زندگیم فکر کنم 

.
اولاشه حواست باشه شدید نشه و از خودت بیا بیرون تو خودت نباش وگرنه فکرت درگیره همش و باشگاه برو خیلی ...

۱۱ساله درگیرم و الان دیگه اصلا دلم نمیخواد برای خوب شدنش تلاش کنم فقط دلم میگیره که چرا اینجوری شد چرا هرگز کسی کمکم نکرد چرا زندگی انقدر بهم سخت گرفت 

.
شایدم فقیریم خب من وقتی هیچ حامی ندارم و برای کسی مهم نیستم درآمدم هم کمه نمیتونم هرچیزی که دلم خواس ...

عزیزم قصدم توهین نبود معذرت میخوام ازتون . مام پولدار نیستیم هرچیزی ک دلم میخواسته برام فراهم نشده ولی همیشه از اون پولی ک برای جیب خرجی بهم میدنو میزارم کنار ب حد معقول رسید میرم هر چیزی ک بخوام میخرم ممکنه دوماه سه ماه طول بکشه ک من بتونم سه تومن پس انداز کنم ولی اون پولو برای دلم خودم خرج میکتم چیزای چرتو پرتیم میخرم ولی حالمو خوب میکنه .

خرید هرچند در حد صدتومنم باشه برا ادما لازمه

دیگه برای خودم مهم نیستم حوصله ندارم

مهمترین کسی که میتونه کمکت کنه خودتی

وقتی خودت کمک نکنی به خودت از دیگران انتظار داشتن یخورده توقع بیجا حساب میشه

من روزگاران سختی رو گذروندم ولی فقط یکسال برای خودم سوگواری کردم که اونم باز به نظرم زیاد بود،بعدش یا علی گفتم و بلند شدم،به خودم و روزگارم رسیدگی کردم

که امروز شدم این

مهمترین کسی که میتونه کمکت کنه خودتیوقتی خودت کمک نکنی به خودت از دیگران انتظار داشتن یخورده توقع بی ...

من از کسی انتظار ندارم الان فقط حسرت دارم چرا باید این همه آدم بد تو زندگیم قرار می‌گرفت که منو به این روز مینداختن حالا خودشون سرشون به بالشت نرسیده خوابشون میبره یا سرمامیخورن انقد میرم دکتر مبادا بمیرن ولی بدترین کاری که دشمن آدم باهاش نمیکنه اطرافیان من باهام کردن 

من خیلی تلاش کردم ۱۱ـ۱۲ سال تلاش کردم تا همین چند ماه پیش 

اما دیدم هر بار که تلاش میکنم هربار بدتر زمین میخورم می‌خوام دیگه تلاش نکنم بی‌تفاوت بودن رو ترجیح دادم که باعث شده نسبت به خودمم بی‌تفاوت باشم

.