2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون ارزش قایلید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 30 پست
ببین فقط باید اراده کنی اگه بشینی همش بدتر میشه. یکم بخودت بیا

من این‌حرفای انگیزشی و روانشناسی رو حفظم 😅 میتونم تا صبح بشینم به یه آدم افسرده ی از خودکشی برگشته از این حرفا بزنم و بهش روحیه بدم 

اما شرایط زندگی من سخته 

تو قفسم یه قفس که هر چی بیشتر به درد و دیوار میکوبم بیشتر زخمی میشم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجور بودم خودم فدای بقیه شدم حالا از همه متنفرم و احساس میکنم همه مقصر این حال من هستن

فهمیدم .میدونی بخاطر اینه که تو هنوزم در گیر گذشته ای ،هنوز اتفاقات تلخ گذشته ( نمیدونم چی  دقیقا) ولی اونا توی ذهنتن و باعث نمی شن از زندگیت لذت ببری .

رهاشون کن .هر رنجی که داری ،همه رو رها کن چون الان زمان حاله ‌.

از خدا کمک بخواه ،کمکت میکنه قلبت نرم میشه(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نه انگیزشی نمیزنم واقعیتو میگم اگه بلند نشی همین میمونی

واقعیت زندگی هر کسی متفاوته 

وقتی تو یه جمع ۷ نفره سه کلمه حرف بزنی و سه بار تحقیر بشی کوچیک بشی یاد میگیری دیگه لال بشی 

من الان اصلا تغییر دلم نمیخواد چون می‌دونم و مطمینم و قبول کردم که امکان پذیر نیست فقط دلم برای خودم میسوزه که چرا زندگیم اینجور شد چرا بین این همه آدم خوشبخت من باید اونی میشدم که کلکسیون بدبختی داره

.

استخر برو آب حال و هوا عوض میکنه

نماز بخون 

چند تا ماسک و ازینجور چیزا بگیر گاهی بذار و کلا خودتو دوست داشته باش مثلا عکسا بچگیتو نگاه کن و ..

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕

سلام. خواهرم این کارهایی که گفتید رو در حد توان انجام‌میدم، یعنی لباس خریدن و... در حدی که توان دارم نه در حدی که خودمو تو فشار بذارم

به سلامتیم هم میرسم خدا روشکر

اما، احساس ارزشمندیمو به این مسائل گره نزدم

از خدا کمک میخوام درست زندگی کنم و ارزشمند بودن رو تو همین معنی کردم.‌ به شدت ارتباط داره به رابطه با خدا و اهل بیت(ع) و باور دارم این رابطه اگر نباشه هیچ چیزی جاشو نمیگیره و احساس خلا کم‌کم آدم رو به پوچی میبره. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
فهمیدم .میدونی بخاطر اینه که تو هنوزم در گیر گذشته ای ،هنوز اتفاقات تلخ گذشته ( نمیدونم چی دقیقا) و ...

اون اتفاقات تموم نشدن گذشته نشدن هر لحظه بامن هستن حال زندگی من همینه

.
استخر برو آب حال و هوا عوض میکنهنماز بخون چند تا ماسک و ازینجور چیزا بگیر گاهی بذار و کلا خودتو دوست ...

استخر و ورزش این چیزا نمیتونم نه پولشو دارم نه وقتشو

حوصله بقیه کارها رو هم ندارم 

.
واقعیت زندگی هر کسی متفاوته وقتی تو یه جمع ۷ نفره سه کلمه حرف بزنی و سه بار تحقیر بشی کوچیک بشی یاد ...

خب حالا تحقیر شدی دلتم نمیخواد بلند بشی. پس دوست داری خودتو آزار بدی 

اون اتفاقات تموم نشدن گذشته نشدن هر لحظه بامن هستن حال زندگی من همینه

مطمینم که تموم شده .

الان مسئله اصلی که حستو بد میکنه چیه.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊