2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روی نوشته دارش رو بذار سمت دیوار😁 یا بده مامانت نگه داره یا روش پارچه بکش😅

🤣🤣🤣🤣🤣گرفتارم گرررفتار

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

از بوی هر نوع شوینده ای بدم‌میومد حتی خموم‌میرفتم تا ۵ـ۶ماهگی شامپو‌نمیزدم..دستامو با مایع نمیشستم

کلا به بو‌حساس بودم حتی یوهای خوش مث ادکلن و اسپند وغذا و...

در یخچال باز میسد من تو اتاق حس میکردم.هر ماده غذایی که تو یخچال بود واسم میاوردن بدم‌میومد

تنها چیزی ک تو معدم میموند و بالا نمیوردم همین ترکیب بود ب اضافه ترشی کلم لقمه میکردم میکردم میخوردم ...

اصا ترکیب خوشمزه ای بودلعنتی😄

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

منم شوهرمو بیچاره کردم میگفت افترشیوت بو میده همه ی ادکلنا و افترشیواشو برده بود تو ماشین میخواست بره سرکار میزد،هرچی هم بی بو می‌گرفت میگفتم بو داره 

از بوی همه چی بدم میومد ،رفتم دکتر گفتم میشه این دماغمو با چاقو بکنی بندازی دور

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

زن داداشم از بو داداشم بدش می اومد فرار میکرد شاید هم ناز میکرد

نه واقعا ناز نیس اینجوریه ،منم بوی شوهرم بسختی تحمل کردم

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)

فکر کنم کسی نداشته این ویار رو من از بوی لوازم آرایشی ها متنفرم بود کل ۹ ماه من حتی یه آبرسان هم نمیتونستم بزنم عوووق میزدم کسی هم که آرایش کرده بود حس چندشی بهم دست میداد و عوق میزدم 😂🤦🏻‍♀️💔

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫