2777
2789
خودم .کباب پستان گاو گرییییه میکردم براش🖐️😂

وا خاک به سرم 😂🤣 مگه میشهههه آخه چرا🤣

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوتلا با خیارشور کله پاچه با ماست خوراک لوبیا با سس مایونز

یا قرآن اینا خودش پکیجی از سم خالص

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام سقط کردی؟؟؟؟

این ویار بارداری اولم هست نه عزیزم 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
الان 25دی سونو داری رفتی؟؟؟؟

برا پارسال بود عزیزم. بله سقط شد اون

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
الهی بگردم😔چرا اخه

ممنون از لطفت. قلبش متاسفانه تشکیل نشد

هوس خوردم مهر🤦

کلا اینایی که فکر می کنم تا هوس کردن باید بهش برسن خیلی رو اعصابم هستن. خودمم باردار بودم و خیلی وقتا محل نمی دادم.

بعضیا نصف شب هم هوس کنن باید براشون تهیه بشه😬