2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یکی از اشناهامون خدا بعد سال ها بهش بچه داد اونم دو قلو تنها چیزی که میتونست بخوره خوراکی شیرین عسل بود و ب هیچ غذایی نمیتونستم لب بزنه حتی 

واس همین اسم دو قلو هاش شده شیرین و عسل

خیلی تو دل بروئن🥲

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یا خدا منم 3سال حامله نمیشدم... چرا حامله نشدی؟

یه سقط داشتم بعدش دیگه باردارنشدم دیگه خودم بعدازچندسال طبیعی باردارشدم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  

ن اگر بخام همش رو بگم زیاد 

ان شالله اونی ک بچه میخاد این حس رو تجربه کنه به حق علی 

من خودم از مسواک زدن حالم بهم میخورد، از گوشت قرمز متنفر بودم از روغن متنفر بودم غذای چرب دوست نداشتم، هوس نون پنیر پیاز کردم  انقدر خوردم تا ترکیدم بعدش  گفتم برم مسواک  بزنم بوی پیاز بره، مسواک کردن توی دهان همانا و استفراق همانا🤣

از غذایی ک خودم میپختم متنفر بودم 

دوست داشتم برام غذا بیارن 

عاشق اش رشته و اش دوغ شدم عجیب ک الان دخترم هم عاشقشه، 

ترشی خالی خالی میشستم. میخوردم ک الان دخترم موهاش کم پشته میگن بخاطر اینه چون خیلی روش ترشی خوردمو گوجه سبز 

یادمه گوشت قلیه ای رو با پیاز تفت دادم و زردچوبه  زدم و خام خوردم 😐😐

وای ماست خیلی میخوردم خالی خالی ک هفته 33سنگ کلیه گررفتم

شیرازی ام😅

یخ

کل بارداریم رو یخ میخوردم بطری اب معدنی رو اب میکردم میشکوندم میخوردم کل دندونام ب چخ رفت 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
من خودم نون گوجه با لیمو میخوردم و بعدش کامل گلاب ب روتون استفراغش میکردمقسمت برگ ریزونش این بود ک م ...

تنها چیزی ک تو معدم میموند و بالا نمیوردم همین ترکیب بود ب اضافه ترشی کلم لقمه میکردم میکردم میخوردم😁

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

چند سالشونه ؟ 

چه بیماری دارن؟

ان شاءالله زودتر شفا پیدا کنن🥺🌱🤍

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟