2777
2789
بعد ببخشید هوش بچت چطوره؟

بالاتر هم گفتم 

مثل هم سن و سالاش ماشاالله باهوشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حامله نبودم تا حالا ولی از چند نفر ویار عجیب دیدم 👇زندایی مامانم برنج خامیکی از دوستان هوس یک می ...

وایی دلم آبلیمو با لواشک خاست من همیشه میخورم😂🙈

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
زن داداشم از بو داداشم بدش می اومد فرار میکرد شاید هم ناز میکرد

نه واقعا منم توی بارداری از بوی همسرم حالت تهوع می‌گرفتم بنده خدا خیلی هم تمیزه هر روز دوش میگیره ولی دست خودم نبود اصلا هم بهش نگفتم هیچوقت 

سه ماهگی درست شد دیگه بدم نمیومد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

زن داییم گیر داده بود به داییم سر بچه دونش من الو میخوام،داییم هرچی میگرفت میگفت نه من هوس الو ها اون ترشی فروشی شمال کردم،داییم میگفت همین بود،من برم شمال اخه،گوله گوله اشک میریخت،میبینی براش مهم نیستم،وگرنه نیزفت میگرفت،گفتم دایی بیا بریم خونه ما،اومد ناهار خورد ویه استراحت کرد،بعد همون الو خشکارو برد براش گفت رفتم شمال خریدم وبرگشتم،اونم خورد،بعد باهم حرف نیزدیم گفت من بهش گفتم فقط الوها اون خوبه،یبوستم رفع میکنه

سر بچه اولشم اردیبهشت ماه میگفت کلابی،تا میدا کردن انباریشو،

لعنتی فقط بزارید ادا دربیاره

به خدا نفت رو بو میکرد چند قطره هم میخورد

وااااییی😂😂💔

بچه‌اش سالمه ایشالا؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

بهتر میشی ان‌شااللهمنم همین بودمیکسره سرگیجه ‌و ضعف داشتم اما مجبور بودم واسه بچه‌هام غذا بپزم

امشب شوهرم الویه قول داده بودم

از صبح سرکار کوفته اومد دید غذا نیس نزدیک بود گریه کنه خخخ دلم سوخت

اقایون درخواست دوستی ندن  
من توی بارداریم از یه نوع کیک خوشم میومد از این کیک یزدی بزرگهاولی پولمون نمیرسید بخرماونم دقیق تو ر ...

منم خیلی هوس شاورما میکنم خیلی زیاد ولی خب تو وضعیتی افتادیم که فقط میگم خدایا رحم کن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........