بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توی بارداریم از یه نوع کیک خوشم میومد از این کیک یزدی بزرگهاولی پولمون نمیرسید بخرماونم دقیق تو ر ...
یا خدا چقدر سخت بوده 🥺
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
منم غذا نمیتونم بخورم وزنم داره میاد پایین جون بلندشدن از جامو ندارم
بهتر میشی انشاالله
منم همین بودم
یکسره سرگیجه و ضعف داشتم اما مجبور بودم واسه بچههام غذا بپزم
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
وکارهای عجیب خودم،بچه اولم ۲سال بود از ی پیرهن داشت بدم میومد اونم گریه میکرد میگفت همین همیشه باید تنم باشه،از خونه خودم حالم بهم میخورد از لباسهام،از بوی یخچال،واینکه ویار هرچی داشتم اگ خودم میخریدم ی تیکه میخوردم بالا میووردم ولی جای دیگ ن حتی آب خونه خودم میخوردم تا میرفت پایین سریع برگشت میخورد،باید میرفتم درخونه همسایه میگفتم آب تو بطری ک داری بهم بده هرچی میخوردم سیر نمیشدم، از مادر شوهرم و ی دکتر تو شبکه بهداشت بود متنفر بودم میدیدم این دوتا رو استفراغ و حالت تهوع بدن درد داشتم ،خخخههخ