2777
2789
فکرکن یهو شلغم خور بشم مادرم ومادرشوهرم جشن میگیرن از شادی

امکانش هست باور کن یکی بود کله‌پاچه بدش میومد اونوقت عاشق کله پاچه  شده بود 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااییی😂😂💔بچه‌اش سالمه ایشالا؟

آره خداروشکر ولی نمی‌دونم چرا همه بچه هاش سفیدن این یکی به شدت سبزه شده 😃 با نمک و خوشگله 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ویار به شوهر عجیبه .ویار خوردن مهر نماز

این دوتا رو من داشتم خدا منو ببخشه نماز میخوندم اخر نماز یه گازم میزدم به مُهر🤦‍♀️

شوهرمو میدیدم حالت تهوع میگرفتم 4ماه خونه باغ مامانم اینا موندم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم بدم میاد انقد بیسوادی وسواس مسخرس خودمم باردارم زعفرون گرمی همه چی خوردم ومیخورم اما کمروز موعد ...

مادرشوهر من سر دوتا از دختراش تا چهار ماهگی غذای بدون ادویه درست میکرد باورت میشه بدون هیچ فقط نمک میگفت بچشون سقط میشه 

وسط زمستون هوس خربزه ! تا چند ماه ! هرررشب خواب خربزه می دیدم .‌تا این که تابستون امد و خودمو کشتم و ...

😂😂

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
امکانش هست باور کن یکی بود کله‌پاچه بدش میومد اونوقت عاشق کله پاچه شده بود

وایییییی منم همینطور بودم ساعت ۵ صبح هوس کله پاچه کردم از بوی گوشت و چربی خیلی خوشم میومد

الان میگم من چطور کله پاچه خوردم واقعا

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آره خداروشکر ولی نمی‌دونم چرا همه بچه هاش سفیدن این یکی به شدت سبزه شده 😃 با نمک و خوشگله

عزیزممم😂❤

خداحفظشون کنه😍

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

منم بدم میاد انقد بیسوادی وسواس مسخرس خودمم باردارم زعفرون گرمی همه چی خوردم ومیخورم اما کمروز موعد ...

من نه ماه کامل هر عصر شربت زعفرون با کیک میخوردم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁