خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم .خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .
باردار که بودم واسه چکاب پیش دکتر میرفتم چند بار یه اقایی دیدم جواب ازمایش و سونو های خانومشو میاورد و دارو و نسخه میبرد. میگفت خانومش به خونه ویار داره رفته بود شمال خونه مامانش بعد میخواست زیر نظر این دکتر باشه هر دفعه ویزیتاشو شوهرش میومد😅
خودم ،یخچال مون دشمن خونی ام شده بود ،شوهرم در یخچال رو باید با هماهنگی با من باز میکرد از بوی یخچال حالم بهم میخورد یه ذره مونده بود یخچال رو توی اتاق خواب بذاریم .